Spotify aviat farà 10 anys… Són molts anys d’escoltar hores i hores de música. Durant tot aquest temps el programari ha pogut acumular i conèxier els teus gustos, i ara et fa memòria d’allò que solies escoltar a través de “Your Time Capsule” una llista personalitzada que et teletransporta a “aquells anys” o a “aquells moments”… Aquesta idea simpàtica de Spotify demostra que la música pot funcionar ben bé com una màquina del temps, avisem que si ho feu servir patireu una ració de nostàlgia important!

Com funciona?

La llista que et personalitzaran es basa en cançons antigues de grups que encara escoltes, cançons antigues que encara escoltes o que has escoltat i cançons d’artistes que escolten perfils semblants al teu. El resultat és variable, en alguns casos hi ha persones a qui les encerta molt i en altres no tant. Però el que segur que és cert en tots els casos és que és un experiment divertit. I atenció, que algunes cançons et faran sentir una mica de avergonyit del teu passat… O és que t’atreveixes a dir amb el cap ben alt que fa 20 anys no paraves d’escoltar segons quin tema d’Amistades Peligrosas, la Macarena, la Laura Pausini o les Spice Girls?

via GIPHY