Aquests dies al Mobile World Congress, moltes empreses van a presentar els seus productes. Allà hi trobem grans empreses com Sony, Facebook, Samsung, etc. No obstant això, no tot són empreses estrangeres, hem descobert que hi ha una companyia de casa notra que ha creat tot un equipament per a poder realitzar vídeos, realment interessants. Aquests són els barcelonins Shoulderpod, un conjunt d’enginyers, arquitectes i dissenyadors -amants del mòbil i les seves possiblitats de creació i explicació d’històries- han ideat uns gadgets per a poder realitzar vídeos de qualitat amb l’smartphone. Entre la seva gamma de productes podeu trobar tres packs: el S1, l’ R1 Go i l’R1 Pro.

Shoulderpod S1 – Professional Smartphone Rig for mobile photographers and filmmakers from SHOULDERPOD on Vimeo.

El pack S1

Inclou una muntura especial per poder posar el mòbil a un trípode (per a poder fer fotos on sigui), un mànec per poder subjectar el telèfon mentre es grava (quantes vegades heu patit per aguantar correctament el telèfon mentre us moveu, poder clicar bé botó de gravar i vigilar que no us caigui a terra?). També inclou un faristol portàtil de sobretaula perquè pugueu veure les vostres gravacions o fotografies.

s1 shoulderpod betes i clicks

R1 Go

El segon pack és l’ R1 Go, per a aquells que sou un pèl més profressionals. Aquest petit aparell consisteix en un suport de fusta i metall multifuncional, que serveix per col·locar al costat del teu smartphone, micròfons, llums, bateries, càmeres d’acció (del tipus GoPro i similars) i altres accessoris. El seu mànec de fusta et permet anar gravant mentre subjectes per sota la càmera, fent-la un xic més estable.

r1 go shoulderpot betes i clicks

R1 Pro

Dins la mateixa categoria R1, però per a professionals, l’R1 Pro a més a més d’incloure els accessoris de la R1 Go, el seu mànec és doble, convertint el suport una mena steadycam. Una altra diferència és el seu suport modular, al ser més gran pot incloure més accessoris.

r1 pro shoulderpot betes i clicks

Ja ho sabeu, cineastes, periodistes, creadors de fotografia i vídeo a través del mòbil, no us perdeu la seva web, els productes són molt interessants i pràctics!