Ja fa uns mesos que vam parlar de Pinterest, una nova xarxa social que feia bona pinta i que ens obria a un munt de noves possibilitats.

Des de llavors la cosa ha “esclatat” fins a convertir-se en el tema de moda, de manera que no ens hem pogut estar de preparar per als lectors del blog i per als nostres clients d’ElGiroscopi un manual per donar a conèixer l’eina, els seus usos i les claus per a ser un bon “pinejador”.

 

Per aconseguir el manual en pdf, només cal que et subscriguis a Betes i Clicks i rebràs un enllaç per a descarregar-lo gratuïtament. Gairebé 40 pàgines amb textos i imatges repassant pas a pas cada element de l’aplicació, els seus usos i el potencial per a les empreses i professionals.

 Introdueix el teu email per a rebre el manual de Pinterest

 

Rebreu dos emails, el primer és de confirmació, i un cop confirmada la subscripció, ja podreu descarregar-lo.

Si ja sou subscriptors, no patiu, en breu rebreu un email només per a vosaltres amb el link de descàrrega. :-)


Altres articles sobre Pinterest:

Espero que us agradi! I ens veiem a Pinterest!