Què és Betes i Clicks?

Amb aquest blog la nostra intenció és explicar de forma senzilla i sense complicacions de que van totes aquestes eines, programes, webs, etc del que s’anomena web 2.0

Perquè creiem que les noves tecnologies no tenen perquè ser tan complicades ni estar reservades a quatre usuaris avançats, per a que tothom en pugui treure profit, anirem desenredant la troca i treient-li l’entrellat a la xarxa.

Benvinguts!

Podeu seguir Betes i Clicks via Twitter a @betesiclicks, a través de la nostra pàgina a Facebook o rebent gratis per mail els nous articles.

Si teniu algun comentari o suggerència per al blog, escriviu-nos a hola(arroba)betesiclicks.com

Qui sóc jo?

Si teniu més curiositat per saber qui hi ha darrera, em presento: sóc l’Anna Codina.

Sóc de Girona (on visc després d’uns quants anys a Barcelona), m’agrada cuinar, la música catalana, tot el que fa apple, el meu gos, llegir novel·les i contes, el menjar italià, els Beatles, el bon cinema, el vi blanc, els vestits, col·leccionar discos de vinil, mirar el mar, qualsevol mena de formatge, la catedral i els seus escalons, els blogs, les coses fetes a mà, el sushi, en Morrissey, planificar viatges, les fotos antigues, fer mitja, els curris i (evidentment) navegar per Internet durant hores.

En la “vida real” he creat ElGiroscopi, des d’on em dedico a ajudar a empreses i emprenedors a desenvolupar el seu potencial i aprofitar totes les oportunitats gràcies a l’estratègia, el marketing, la comunicació i com no, les noves tecnologies.

Podeu seguir-me i contactar amb mi a Twitter, a través del meu compte personal on parlo de tot el que m’agrada a @ultrasonica