Malgrat els estereotips sobre l’estil de vida mediterrani i com ens agrada suposadament fer la migdiada, la veritat és que ningú guanya als japonesos en l’art de fer una dormideta on i quan calgui. Per això no em sorprèn gens que sigui una marca japonesa, MUJI, qui per promocionar uns nous coixins de viatge ha creat aquesta app. Us animo a descarregar-la i comprovar si es pot dormir tan bé al metro de Barcelona com al de Tokio: MUJI to Sleep.

Captura de pantalla 2014-08-19 a la(s) 18.18.17

La premisa és ben senzilla, tant com les instruccions: només cal buscar un racó on fer una becaineta, posar-se els auriculars, iniciar la app i escollir una de les peces sonores disponibles, passant entre elles amb el dit d’un costat a l’altre.

 

Captura de pantalla 2014-08-19 a la(s) 18.08.15

 

Disponible per Android i per iPhone, hi trobareu 6 sons gravats a la naturalesa en indrets diferents del Japó (muntanya, mar, bosc…) amb qualitat i so “binaural” que reprodueix amb el màxim realisme el que capta, com si hi fóssim.

 

Captura de pantalla 2014-08-19 a la(s) 18.18.40

 

Captura de pantalla 2014-08-19 a la(s) 18.18.47

 

Ara només us faltarà el coixí i fer un cop d’ull a la pàgina de la campanya MUJI to Sleep on trobareu inspiració com aquesta postura per a fer la migdiada “a l’escola” o “a l’oficina”. 😉

 

Captura de pantalla 2014-08-19 a la(s) 18.17.29

Us deixo també un vídeo promocional. No recomano veure’l després de dinar…