Ara que s’acosta la Setmana Santa i ja s’olora (tot i que s’està fent de pregar…) la primavera, potser és un bon moment per parar i pensar en el nostre benestar. Sigui per dormir millor, moure’ns més, deixar mals hàbits o crear-ne de nous, en la creixent oferta d’apps del mercat trobem idees per a cuidar-nos una mica. Aquí us en porto unes quantes:

.

1. SleepiPhone (2,69€)

Aquesta app, amb molt bones puntuacions dels usuaris que l’han provat, promet monitoritzar els teus cicles de son, de manera que puguis visualitzar estadístiques sobre el teu son. L’objectiu és dormir millor i gràcies a alarmes intel·ligents que et desperten al moment adequat, descansar de la manera mé òptima. També té un sistema per mesurar el teu ritme cardíac en qualsevol moment (a tarvés de la càmera de photos del telèfon!). La pega és que t’has de ficar al llit amb el telèfon.

.

2. Eat, Chew, RestiPhone (gratis)

Una app senzilla, simpàtica i gratuïta amb un objectiu clar: ajudar-nos a menjar més a poc a poc. Només ens hem de seure a taula, obrir-la i deixar que ens indiqui quan toca menjar, mastegar i saborejar i pausar entre mossegada i mossegada. Una manera fàcil de cultivar un nou hàbit i gaudir més dels àpats.

.

3. MyQuit CoachiPhone (3,59€)

Una app per als que vulgueu deixar de fumar: t’ajuda a dissenyar el teu pla personalitzat per deixar-ho de cop o anar reduïnt progressivament. Pots anar registrant la teva evolució i aquesta app, dissenyada per expecialistes en addicció a la nicotina, t’ajuda amb motivació i missatges d’ànims que també pots personalitzar.

 

4. MotivatoriPhone (gratis)

Una app divertida però amb un rerefons positiu per al nostre benestar, en aquest cas emocional. Motivator és un recull de discursos motivadors amb música èpica (en castellà) per a situacions en que necessitem una empenteta per aixecar els ànims.

.

5. Philips Vital Signs CameraiPhone i iPad (0,89€)

Una app de l’empresa Philipps que utilitzant la càmera del telèfon o l’iPad ens permet calcular les nostres senyals vitals: respiració i ritme cardíac. Funciona de manera molt senzilla i acurada i va creant un registre de les nostres dades. Aquesta app ha estat número 1 en la categoria de salut en diversos països.

.

6. MovesiPhone (gratis)

Una app amb un disseny molt atractiu que et motivarà a sortir de casa i moure’t, repassar les teves rutines diàries i qui sap, potser porvar una ruta alternativa de tant en tant. Moves mesura els teus trajectes i desplaçaments, compta les passes i crea un registre d’on has estat a mode de diari personal, tot gràcies a la geolocalització i mesurant els teus moviments. Marca’t objectius i a passejar!

 

7. BhappyiPhone i Android (gratis)

I per acabar, m’he reservat la recomanació més especial per al final. Bhappy és una app feta a Catalunya amb una premisa molt original i curiosa: una xarxa social per a “enviar sentiments i emocions a través de minuts de felicitat, per agrair i valorar les petites coses”. Diuen que està demostrat que valorar 60 minuts de felicitat al dia ens fa sentir millors i gràcies a aquesta app ho podem fer de forma explícita, registrant-ho en el nostre comptador personal i compartint-la. Que et fa feliç avui?

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: