squid-feature-news-catalaHi ha moltes maneres d’estar al corrent de les notícies i del que passa al món, una opció són els agregadors de notícies (apps que recullen notícies de diferents mitjans). Hi ha diverses aplicacions que ho permeten, però sovint, si no han estat creades a Catalunya, s’obliden del català. Una excepció, però, és la sueca SQUID App.

Squid App l’agregador de notícies que té en compte el català

Aquesta aplicació creada a Estocolm 2014  està disponible en català, anglès, francès, castellà, italià, neerlandès, polonès, alemany i internacional. Crida l’atenció “internacional” oi? SQUID App proporciona notícies provinents de mitjans reconeguts o que són “tendència” pròpies de la zona seleccionada (blocs, diaris, revistes, etc.). Per això, si es vol llegir notícies de tot el món, es pot seleccionar internacional i apareixeran temes rellevants d’arreu del globus en anglès.

Un detall que també destaca és que l’aplicació permet subratllar i escriure sobre els textos per després compartir-los a les xarxes, Whatsapp o email.

Està disponible per iOS i per Android i és gratuïta