Des del 2006, aproximadament, ens hem acostumat a mesurar les nostres curses, les nostres caminates, les nostres hores de son, etc. amb aplicacions. Des de llavors, els mercats d’aplicacions s’han omplert d’opcions per fer ioga, de nutrició, per dormir millor, etc.  Per consolidar totes aquestes aplicacions i agrupar totes aquestes funcions en una de sola, Adidas ha llançat la seva plataforma d’aplicacions dissenyada especialment per a dones: “All Day”. Aquesta aplicació ofereix idees diàries, amb tècniques i inspiració d’experts líders en quatre àrees diferents: moviment, nutrició, ment i descans.

Després de registrar-nos a l’aplicació i informar-la de les nostres dades corporals, Adidas All Day ens mostra tota la informació que necessitem: un comptador amb la nostra activitat física diaria en diferents formats (passes, quilòmetres o calories), i un menú de pestanyes amb el que podem accedir al nostre perfil i un dels punts forts de l’aplicació: la categoria de descobriments.

En aquesta pestanya de descobriments podrem apuntar-nos a activitats de tot tipus, des de culinàries fins a físiques, en les que podrem establir rutines setmanals per assolir els objectius del pla que ens proposem. Un cop inscrits podrem descarregar-nos cada sessió de vídeo per poder realitzar-los quan volguem. I no només parlem de sessions d’exercici físic: també hi ha receptes per menjar saludable o activitats per relaxar-nos.

L’aplicació es pot enllaçar amb el Health Kit d’Apple i la plataforma Fit de Google per facilitar la vinculació i l’anàlisi de tota l’activitat física que realitzis al llarg del teu dia. L’app encara no està disponible a Espanya per als dispositius mòbils però, de totes maneres, podeu provar de descarregar-la per iOS o Android. S’espera que properament arribi al nostre territori.