No tothom troba fàcil editar una fotografia i per això existeixen opcions com la que us presentem avui. Photomarks és una aplicació més per editar fotografies i afegir-li a sobre un text o un logo. I ja sabem què penseu: n’hi ha moltes d’aquestes! Què té aquesta d’especial? Que és la més senzilla d’utilitzar de totes.

Photomarks

Tant si voleu afegir un missatge a la vostra imatge com si necessiteu posar-li un logo o un avís de copyright, s’han acabat les complicacions. Aquesta aplicació permet tota la llibertat a l’hora de modificar aspectes com la mida, el color, la transparència, etc. dels elements que hi afegeixis. Ja no es tracta d’aconseguir la imatge final que puguis fer, es tracta d’aconseguir la imatge que volies fer i que tenies en ment. 

Entre les seves principals funcionalitats en destaquen la possibilitat d’exportar les imatges sense perdre’n qualitat i d’afegir diverses capes de text i logos, a més de poder guardar les capes per a posteriors imatges i edicions. 

L’aplicació està disponible per a iOS i us la podeu descarregar des d’aquí.