vacanes off desconnexio digital betes i clicks

Portem tot l’any recomanant-vos aplicacions, gadgets i webs però han arribat les vacances i és el moment de desconnectar… Després de tants mesos ens mereixem un descans, i és que per tornar amb més força que mai la millor opció és: PARAR. Però ja ho sabeu: som animals digitals i per això no podem evitar començar l’article amb una app.

Una app per desconnectar

Es tracta de ShutAppDigital Detox, una aplicació que neix sota el lema “Viu el moment, deixa el telèfon!”. I és que la seva missió és exactament aquesta: ajudar-te a viure sense el mòbil per poder gaudir dels petits grans moments de la vida, offline. Si aquestes vacances ens marquem com a objectiu desconnectar del mòbil,  amb ShutApp podrem establir un compte enrere durant el qual no podrem utilitzar el telèfon. A més, ens permetrà proposar reptes als nostres amics per veure qui és el que més pot aguantar sense utilitzar el telèfon mòbil. Qui guanyarà? ShutApp està disponible per a iOS i Android.

shut app betes i clicks desconnecció digital detox

Pels que només volen rebre trucades

The Light Phone és un dispositiu de la mida d’una targeta de crèdit (i molt prim i lleuger) que té com a objectiu substituir el teu mòbil i on només trucades (ni tan sols podràs rebre, ni enviar missatges).

El funcionament és senzill, primer de tot has de descarregar l’app vinculada a The Light Phone i rebràs un número de telèfon. Llavors s’ha d’activar el desviament de trucades que es desviaran al nou dispositiu.

No és una desconnexió total, però com a mínim segur que no tenim la temptació d’obrir apps, navegar per Internet o mirar i respondre correus.

Vacances i retirs de desconnexió digital

Sovint el que fa falta és desconnectar del tot, i tenir unes vacances “offline”. Hi ha diverses maneres d’aconseguir-ho, us proposem un parell d’activitats que potser us animen desintoxicar-vos.

PACK DETOX: Un exemple és aquest hotel de Cadis que ofereix un pack “detox” on no només no es pot fer servir l’smartphone, sinó que tampoc es pot fer servir maquillatge, ni consumir menjar ràpid, que alhora ofereix tractaments de bellesa, salut, massatges, esport i alimentació correcta. Aquest no és l’únic hotel, segur que si busqueu packs detox digital, en trobareu un munt (i podreu escollir el destí que més us agradi).

RUTA MONTSERRAT – NÚRIA: També hi ha aquesta ruta que va de Montserrat a Núria on a cada etapa s’accentua alguna manera de desconnectar. En la segona etapa, concretament, es guarden els rellotges i mòbils. Us en podreu estar?

 


 

Tant si heu acceptat el repte de gaudir d’una desconnexió digital, com si preferiu seguir submergits en el món d’aplicacions i xarxes socials, us esperem trobar a la tornada de l’estiu.

Betes i Clicks es despedeix fins setembre, tornarem amb més forces i més apps que mai.

Bon estiu!