Hi ha moltes sèries que passen a la història i a la memòria col·lectiva pel gran impacte que tenen en la societat, i una d’elles és, sense cap mena de dubte, Joc de Trons. Però, de ben segur, després de sis temporades i tants girs del guió, us costa recordar alguns detalls i hi ha trames que s’escapen de la vostra memòria.

GoTBot

Per això, Catch Digital ha creat el GoTBot, un bot que funciona amb Facebook Messenger per resoldre preguntes bàsiques sobre Joc de Trons o respondre a especulacions. Així doncs, és ideal per aquells que no recordin algunes trames o històries dels personatges de la sèrie. 

GotBot

El bot contesta només en anglès però és perfecte per refrescar la memòria sobre la sèrie de HBO. Tot i la revolució que suposa, el GoTBot no es mulla sobre el què passarà la propera temporada. A més, també sap fer bromes i acudits sobre la sèrie!