Magnus app art galeria exposicio preu guia mapa ciutatA les guies de viatges només surten museus, galeries i exposicions permanents, i per tant, si tens ganes de veure altres mostres d’art, ja sigui en fires d’art, petites i exposicions fugaç, no hi ha manera de trobar-ho fàcilment. Avui us presentem una app que soluciona aquest problema i d’altres, Magnus. Tot i que encara no té moltes ciutats, no està gens malament, us animem a baixar-vos-la i fer una mica el tafaner!

El coneixement a l’abast de tothom

L’app Magnus és crowd-sourced això vol dir que, part del contingut i les dades que mostra l’aplicació l’han facilitat els mateixos usuaris. Així, si teniu una galeria d’art o voleu fer una exposició, podeu afegir-la al mapa de l’aplicació perquè qui estigui per la ciutat pugui trobar-vos. A més a més, si sou novells en això de l’art, l’app està preparada per ser també una guia. Tan sols heu de fer una fotografia a una obra d’art, fer que Magnus l’escanegi, i si la reconeix mostrarà una explicació sobre l’obra, així com preus i altra informació adicional. No patiu que si no troba l’autor, us demanarà que informeu als gestors i ells s’encarregaran de buscar-lo.

Per crear-la, l’equip de Magnus va estar anys recol·lectant informació i fotografies. L’app no és una xarxa social, tanmateix, permet compartir les fotografies d’obres d’art a través de Facebook, Whatsapp, email i SMS.

De moment, només a NYC, Londres i Berlín

Ara per ara, només estan disponibles les ciutats de Nova York, Londres i Berlín. El mapa mostra els centres que estan oberts, la “llista d’en Simon”, els que tancaran en poca estona, els que s’inauguren la mateixa nit, i un mapa personalitzat que es va omplint amb les galeries que tu vulguis. L’app és gratuïta i està disponible per iPhone.

Esperem que aviat incorporin ciutats més properes i tot puguem gaudir de l’art més mainstream però també de l’independent!