Amb els eslògans “Don’t go. Live” (No hi vagis. Viu-lo) i “Beyond the home” (més enllà de la casa). Airbnb va presentar el passat 19 d’abril tres noves funcionalitats perquè puguis “viure” més la ciutat i el barri on t’allotges.

Matching – Contacta amb l’amfitrió ideal

Matching Airbnb Betes i Clicks

Airbnb ha desenvolupat un algoritme que situa l’amfitrió/hoste més indiciat en primeres posicions en la teva cerca. A mesura que vas fent cerques, l’aplicació va aprenent els teus gustos i treballa per poder trobar algú que encaixi amb aquests.

 

Neigborhood – Sigues part del barri o la comunitat desitjada

Neigborhoods Airbnb Betes i Clicks

Tal com passa amb el “matching” amb el “barri”, segueix el mateix procediment. Com fa Facebook, et col·locarà en un lloc més rellevant o menys en funció del que Airbnb cregui que et pot interessar més. L’empresa de lloguers de cases ha anat ciutat per ciutat, barri per barri, per fer fotografies “autèntiques” amb gent real, fins a un total de 691 i barris en 25 ciutats. 83 fotografies

 

Guidebooks – Viu la ciutat com si hi visquessis

Guidebook Airbnb Betes i Clicks

Airbnb acumula 3’5 milions de recomanacions dels usuaris en 35 ciutats que han analitzat i organitzat perquè com a usuari puguis visitar més coses que les típiques que visita tothom. El seu crit és “no vagis on va el turista”, fent èmfasi en visitar la ciutat d’una manera més autèntica.

Ens semblen interessants les noves funcionalitats, ja que millora l’experiència dels usuaris, fent més eficient la cerca d’apartaments així com l’experiència de viatjar: descobrint llocs que les guies no inclouen, un cop ja has vist els must de cada ciutat.