“Hola? Algú pot llegir-me?” Així comença Lifeline. Un nou joc nadiu per a Apple Watch que té com a objectiu ajudar al jove astronauta Taylor després d’haver patit un accident espacial, i ser l’únic supervivent de la nau Varia.

Lifeline AppleWatch

L’empresa 3 minute game ha desenvolupat un dels primers jocs pensat per a ser utilitzat principalment amb un Apple Watch. Es tracta d’una història que es va teixint a mesura que ajudes a Tayolr a prendre decisions. L’astronauta sempre et proposa dues opcions després d’explicar-te la seva situació, la teva tasca consisteix a escollir què ha de fer.

Un dels detalls més interessants del joc és que quan l’astronauta necessita desplaçar-se a un lloc o dur a terme una tasca, triga el que es trigaria en “temps real”. Així doncs, si s’ha de desplaçar d’una punta de l’asteroide a l’altre, potser no respon fins l’endemà fent-nos saber que ja ha arribat.

La força de l’aplicació es basa sobretot en dos grans pilars: la història amb els seus tempos, que fa que tinguin un realisme interessant, i que com jugador puguis ajudar a crear la història el fa un joc molt immersiu. I l’altra part interessant és fer-ho des de l’Apple Watch. Si bé el joc és apte també per iPhone i iPad, haver de respondre des del mòbil a un desconegut que et parla des de l’espai et teletransporta a un món futur de ciència-ficció.

AW lifeline

 

És un joc molt senzill d’utilitzar però entretingut i emocionant. De moment només és en anglès i costa 0,99€. Us deixo amb un vídeo perquè us en feu una idea sobre com és!