Per acabar l’any he pensat en els que us queda alguna idea de regal pendent per a l’últim moment. I a qui no li ha passat? I sovint és per aquella persona més especial, amb qui més compartim, i a qui com més temps passa més difícil és seguir sorprenent i quedant a l’alçada.

Per això volia compartir amb vosaltres la web de Greater Skies i el seu projecte: una aplicació online que et permet crear el teu propi mapa d’estels detallat i convertir-lo en el regal personalitzat perfecte. Només cal que segueixis els passos i introdueixis una ubiciació, un dia i una hora i n’obtindràs un poster personalitzat, per recordar per sempre més un record de com era el cel en aquell moment. Pots personalitzar el poster amb un text per al peu de la imatge (“el cel el dia que ens vam conèixer”, etc.) i una nota personal (un comentari, un poema…)

 

main-with-flower

 

És perfecte com a idea de regal d’última hora perquè en pocs minuts et pots descarregar 3 arxius pdf d’alta qualitat en diferents formats (50x70cm, 40x50cm i mida de carta). Llavors en pots fer un regal virtual o córrer a qualsevol impremta digital o copisteria propera per a imprimir-ne les còpies que vulguis obsequiar. Si vas bé de temps, també tens la opció de demanar-lo imprès directament a la mateixa web.

Captura de pantalla 2015-12-31 a les 16.01.21

A banda de ser uns pòsters molt bonics, el sistema que hi ha a darrera és pura ciència. Els típics mapes celestials no tenen ni de bon tros aquest nivell de detall: a través de la informació de la base de dades astronòmica de referència, Greater Skies calcula les posicions de fins a 8000 estels, llunes i planetes. No només ens mostra en puntets els principals astres sinó que cada punt indica una estrella que era allà al lloc, dia i hora que has indicat, amb una mida i un color que es corresponen al màxim amb la realitat. Així que a banda d’una bona idea de regal per als romàntics és perfecte per als més rigorosos i amants de l’astronomia.

Captura de pantalla 2015-12-31 a les 15.38.01

 

Només fins al 10 de gener, podeu comprar utilitzant aquest enllaç per obtenir (al darrer pas ho veureu) un descompte del 25% especial per als lectors de Betes i Clicks.

A més, per a celebrar l’entrada al 2016 sortejarem 4 posters GRATIS al nostre Facebook. Ves-hi i participa!

Guanya