Segur que tots teniu a la llista de Nadal aquella persona, parella, amic, familiar que quan et poses a pensar què li agrada, a què dedica el seu temps lliure… la resposta és: a la tecnologia. Si el seu smartphone és ja una extremitat més del seu cos, si dormen amb el portàtil com si fos un osset de peluix o no han passat pàgina de paper des que te un iPad, avui et proposem algunes idees per sorprendre’ls aquest Nadal.

Des de Betes i Clicks/Petits Clicks ens passem el dia veient productes originals que s’inventen arreu del món per facilitar la nostra vida digital. Ja sabeu que ens encanta la idea de “desenredar la xarxa”, així que ara també ho volem fer de manera tangible. Per això des de ja mateix, hem inaugurat una petita paradeta digital, la nostra pròpia botiga online: Betes i Clicks Shop.

La nostra intenció és recercar i sel·leccionar productes i accessoris tecnològics de qualitat, originals, divertits… Coses que no trobaràs a qualsevol lloc i que nosaltres hem provat i recomanem (amb tota la nostra garantia, clar i en català). Esperem que us agradi!

Per un tió 2.0 i uns #Reis digitals us recomanem:

 

1. Spike Cablekeep: afegeix utilitat i personalitat al teu carregador (12,99€)

Si tens un iPhone segur que un dels teus companys de viatge vagis on vagis és el (maleït, estimat, imp`rescindible…) carregador. Sempre dins la bossa o la butxaca, cable rebregat… si no és que te’l oblides o algú despistat (o mal intencionat) se’l fa seu. Spike és un peixet simpàtic disponible en 5 colors que s’assegura que el teu carregador no es desenganxi del cable, que aquest estigui sempre ben recollidet i que mai oblidis (o oblidin) quin és el teu! Fins i tot en pots repartir un a cada membre de la família per evitar conflictes a casa, com una versió moderna dels tovalloners 😉

Screen Shot 2014-12-04 at 09.56.11

2. Screensters: els companys fidels de les teves pantalles (6,99€)

Els  screenster™ són fundes de microfibra per als dits que permeten utilitzar cómodament els nostres dispositius tàctils sense deixar cap marca. Simplement posa’t el teu nou amic al dit que més t’agradi, digués adéu a les ditades a la pantalla. S’adapta a tota mena de dits i talles. Amb una mica d’ajust a la pressió que exercim, totes les funcions de la pantalla segueixen accessibles sense problema i sense embrutar. Perfecte especialment per als més nets, els més petits i per a manetes enganxoses. També apte per fer de titella! 😉

Screen Shot 2014-12-04 at 09.58.01

Screen Shot 2014-12-04 at 11.18.34

 

 

3. Easy-Macro: una lent macro per a qualsevol smartphone (15,99€)
No ens hem oblidat dels igers, iphoneogràfs o com es vulguin dir els bojos de la fotografia amb móbil. Easy-Macro és la solució més simple, convenient i fàcil per a disposar d’una òptica macro al teu smartphone, sigui de la marca que sigui. Amb una amplificació 4x Easy-Macro dóna a la teva càmera tot el potencial en les distàncies més curtes gràcies al seu disseny únic i patentat que encaixa amb tots els teus smartphones (actuals i futurs!) amb o sense funda. La seva mida petita també et permet portar-la fàcilment a la cartera o la butxaca. Flors, monedes, ulls… res és massa petit per a fotografiar, etiquetar i penjar!

 

Screen Shot 2014-12-04 at 10.22.52

 

4. Unlace: la solució per a desenredar la teva vida digital (a partir de 6.99€)

Els unlace™ són cordills de goma i silicona de colors per a desenredar els problemes amb cables, auriculars o qualsevol desordre que necessitis “lligar” sota control. Disponible en packs de 4 colors, amb dues opcions per escollir 13 cm o 25cm

Screen Shot 2014-12-04 at 10.35.16

5. Undust: els neteja-pantalles més divertits (10,99€)

Fart de tenir les pantalles borroses de brutícia? Els undust™ són neteja-pantalles pràctics i divertits, amb dues superfícies de microfibra diferent dissenyades per a netejar totes les pantalles dels teus dispositius i eliminar marques, taques i ditades. Hi ha 5 packs diferents que inclouen dos neteja-pantalles a conjunt (12 cm de diàmetre).

Screen Shot 2014-12-04 at 10.44.26

 

6. Laptotes: la bossa per a l’ordinador doblement perfecta (59,99€)

La tecnologia ha evolucionat moltíssim en les darreres dècades… malauradament la moda no ha acompanyat aquests avenços amb bosses per a l’ordinador que siguin realment cómodes, que protegeixin adqeuadament els teus dispositius i que no siguin horroroses (o de plastic negre…). Amb detalls decoratius a ambdós costats, les laptotes™ dupliquen les possibilitats de dir la teva amb estil. Dissenyada per als portàtils de 15 polzades i feta amb un teixit resistent i laminat, és durable, i fàcil de netejar. Inclou una butxaca acoixinada i forrada de micro-fibra per a l’ordinador, una bosseta per al cable de la corrent, espais per a llapissos i el teu telèfon, i un tancament resistent de cremallera a la part superior. N’hi ha 3 models “reversibles” amb un disseny diferent a cada costat. – Mides: 43cm (ample) x 33cm (alçada) x 10,2 cm (amplada)

Screen Shot 2014-12-04 at 10.58.43

 

Esperem que us hagin agradat! I que us hagueu portat molt bé aquest any! :-)

Seguirem treballant per oferir més productes properament!