Sé que als Reis previsors i al tió els va agradar molt el recull de regals 2.0 que vam fer a principis de desembre. La llàstima és que malgrat que comprar per Internet és un cop de click, has d’esperar que arribi per correu (quan inventin la possibilitat de “teletransportar” les compres ja en farem un article al blog).

Com que de vegades Ses Majestats es despisten, es deixen algun regal a Orient o simplement no tenien prous camells per carregar-ho tot, avui us portem un recull de regals digitals d’entrega immediata:

 

 

1. Xec regal a Amazon.es

La botiga d’Amazon espanyola fa pocs mesos que ha obert i molts encara no la coneixen. L’afortunat hi trobarà una bona sel·lecció de llibres en català i altres llengües (i les compres de més de 19 tenen l’enviament gratuït). Pots crear un xec regal de fins a 3.000€ (!!!) amb diversos dissenys nadalencs i enviar-lo per email o imprimir-lo. Si ja tens un llibre en ment i l’afortunat té un Kindle o l’aplicació de Kindle al seu ordinador o tablet, també pots regalar-li la versió ebook.

 

2. Subscripció a Spotify

Spotify, el servei de música online gratuït és una de les aplicacions més utilitzades de la xarxa. La versió premium és un veritable regal per als aficionats a la música que en podran gaudir sense límit, sense interrupcions publicitàries i a més hi podran accedir també des dels seus smartphones. A partir de 9,99€, Spotify et permet regalar subscripcions d’1 mes, 3 mesos, 6 mesos i 1 any.

3. Més espai a Dropbox

Encara que no tenen un sistema de “regalar” fàcil com algunes de les altres opcions, sempre podeu crear un compte nou per aquell familiar que necessita tenir més espai al núvol (ves aquí per saber més sobre Dropbox). Per a que el teu fill guardi còpies de seguretat dels documents dels estudis o per a poder crear una carpeta compartida amb els teus pares i posar-li tots els àlbums de fotos que tens pendents de passar-li. Pots escollir entre la subscripció de 50GB (9,99$/mes) o la de 100GB (19,99$/mes).

4. Apps per iPhone o iPad

La botiga d’apps d’Apple et permet comprar qualsevol app per a regalar (obtindràs un codi per a la persona a qui li vulguis fer arribar). Per a fer-ho només has d’anar a la pàgina de qualsevol app a l’app store d’iTunes i al botó “comprar” clicar sobre la fletxeta de la dreta. Se’t desplegarà un menú que inclou l’opció “regalar aquesta app” i et deixarà triar si enviar-la per email amb un missatge personal o bé imprimir un “vale” tu mateix. Si són més d’escoltar música que fer servir apps, sempre post comprar una targeta regalar d’iTunes que es pot rebre per email o imprimir. (he buscat opcions per poder regalar aplicacions d’Android però sembla que per ara no hi cap solució disponible fora dels Estats Units)

5. Compte premium a Evernote

Si busques un regal per a una persona molt i molt organitzada i productiva (o que ho vulgui ser!) una bona opció és un compte premium a Evernote treure el màxim profit a l’aplicaicó reina de la productivitat (més informació aquí) amb opcions extres com més espai, sincronització offline i arxius de més tamany. Per a creadors, emprenedors, autònoms, estudiants… 1 any et surt per 45€.

6. Aportació a Kiva

Kiva és una xarxa de micro-finançament per a emprenedors, per ajudar a persones amb idees de negoci en països en vies de desenvolupament. Qualsevol hi pot fer una aportació a partir de 25$ que ells fan arribar a través de diferents pactes de col·laboració amb entitats regionals i que després vas recuperant gradualment quan l’emprenedor engega el seu negoci. Parlo per experiència quan dic que realment funciona i que gradualment recuperes la inversió. Pots regalar un crèdit a Kiva a qualsevol persona per a que trïi un projecte on invertir. Una bona manera de fer un regal solidari i d’ensenyar valors humans que no està de més en aquestes dates.

7. Compte Pro a Flickr

Un compte Pro a Flickr et permet carregar tantes fotos i vídeos com vulguis, sense límit, crear tants àlbums i col·leccions com vulguis i opcions avançades com accedir a les còpies originals dels arxius o veure les estadístiques de visites. Per 24,99$ tens una subscripció d’un any, un regal perfecte per al fotògraf professional o aficionat.

8. Audiobook a Audible.com

Una opció de regal “digital” que potser no us ha passat pel cap són els audio-llibres, molt populars al món anglosaxó i una bona idea per al que li agrada aprofitar el temps que passa conduïnt o fent esport per a “llegir” el darrer best-seller. A banda de moltíssims best-sellers i llibres de negocis en anglès hi ha una bona sel·lecció de títols en castellà (tot i que són una manera perfecta de practicar anglès!). Pots regalar qualsevol dels audio-llibres o una subscripció mensual que inclou un llibre i 30% de descompte en qualsevol compra.

9. Xec regal a eBay

Finalment si t’has quedat sense idees regala un xec regal per a gastar al gran basar de la xarxa, el clàssic eBay! Així podrà participar en la subasta del seu regal perfecte i tu no t’hi has de trencar el cap. Pots enviar el xec per email o imprimir-lo i fins i tot el pots personalitzar amb una foto.

10. Llibre digital en català

Si ja se t’han acabat les opcions i has de començar el camí de retorn cap a Orient, no desesperis! Al portal Edi.cat trobaràs totes les edicions en català de llibres digitals, disponibles per diferents e-readers i per a iPad (a través de l’app d’iPad Edi.cat). Potser serà de mal embolicar però segur que hi trobés idees per a qualsevol membre de la família.

Que passeu una bona nit de Reis demà!

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: