Ja ha arribat l’hora d’enviar per email la carta als Reis i de fer-li unes bones fotos amb Instagram al tió i a l’arbre de Nadal. Un any més us portem algunes suggerències per als amics i familiars més 2.0, per a sorprendre’ls amb regals a cop de click (o per què no, per fer-se un auto-homenatge!) 😉

L’any passat vam recopilar 10 idees més de regals 2.0, per si no en teniu prou!

1. Casetagram – 26,05€ (34,95$) (enviament internacional gratuït)

Els objectes fets amb les fotos d’instagram (des de llibres, imants o enganxines) han estat un boom aquest any. Teniu unes quantes recomanacions en aquests enllaços per treure més profit d’Instagram. Però Casetagram m’ha cridat l’atenció perquè la seva proposta és ben original, utilitza les fotos d’Instagram per a crear una funda d’iPhone personalitzada. La veritat és que amb unes bones fotos, pot quedar impressionant:

.

2. Segells “Like” i “Dislike” – 11,95€ (16$)

Per als que esteu tant obsessionats amb Facebook que voldríeu fer “m’agrada” (o “no m’agrada”) en la vida real, aquí teniu aquests segells per a poder valorar estil 2.0 qualsevol cosa que us trobeu.

.

3. Llibre “Good Night iPad” – 7,60€ (10,17$)

Una adaptació contemporània d’un clàssic llibre per enviar els nens a dormir, “Goodbye Moon”. Per a desconnectar els nens 2.0 i posar-los al llit per recarregar la bateria. Aquí en podeu veure un vídeo promocional:

.

4. “Fledgling wine”, el vi de Twitter – 18,65€ (25$)

Ja en vam parlar recentment en un dels recull setmanals, per als més aficionats a Twitter i amants d’una bona copa de vi californià, teniu Fledgling Wine, el “vi de Twitter”, creat pels treballadors de l’empresa. Podeu escollir entre un Pinot Noir i un Chardonnay i una part dels beneficis són per a iniciatives d’alfabetització i educació. Si el tasteu, no oblideu de twittejar-ho!

.

5. Pretty social – a partir de 10€

Aquesta empres holandesa ens permet crear tota mena d’objectes customitzats amb les fotos dels nostres amics a Facebook (o a Hyves, una xarxa social molt popular a Holanda). Entre els objectes que pots crear: posters, bosses de mà, rellotges, fundes d’ordinador, vinils per als mobles d’Ikea i (si no tens límit de pressupost… ni vergonya) un Mini:

.

6. Canvaspop – a partir de 22,34€ (29,95$) (preu especial de llançament)

Aquesta web et permet crear quadres (de tela muntada sobre un marc) a partir de les teves fotos d’Instagram. Encara que pugui semblar mentida que no perdi qualitat, es veu que els resultats són espectaculars. Una idea per decorar la casa i lluïr les nostres millors instantànies.

.

7. Tweet rings – a partir de 59€ (79$)

Si heu fet mai un tweet realment colpidor, que voleu recordar per sempre, ara teniu una nova manera d’immortalitzar-lo: fer-ne un anell. A Tweet rings podeu crear els vostres anells d’acer, plata o titani gravats amb el vostre tweet preferitp(vostre o d’algú altre). Límit de 140 caràcters, clar!

.

8. Gorra “Follow me” – 22,30€ (29,90$)

Si el que voleu és aconseguir milers de followers a Twitter (i no teniu sentit del ridícul) teniu l’opció de comprar una d’aquestes gorres i buscar seguidors allà on aneu. Podeu customitzar el disseny quan la compreu o directament a mà amb retolador posar-hi el vostre username. No sé si serà molt efectiu però com a mínim, segur que crida l’atenció. Ah, i si no sou de portar gorres, també podeu fer-vos unes sabates.

.

9. Book of Fame – a partir de 10,44€ (14$)

Si voleu immortalitzar les publicacions dels vostres amics a Facebook i portar-les a tot arreu, podeu crear una llibreta (tapa dura o tova) amb una publicació vostra o dels vostres amics a cada pàgina. També hi la versió per a tuitaires amb un tweet a cada pàgina.

.

10. Big big cursor – 9,69€ (12,99€)

Si us heu passat a les pantalles tàctils però trobeu a faltar els cursors, aquest és el regal perfecte: un cursor “tangible” i gegant per a utilitzar en comptes del dit. Hi ha dos models, “fletxa” i “mà”, per a tots els gustos:

.

11. Tweetbookz – a partir de 14,83€ (19,89$)

Per acabar, si el que voleu és el vostre propi llibre, ja podeu tenir una versió enquadernada i amb un disseny impecable dels vostres millors tweets. Amb un màxim de 200 piulades i amb opcions en tapa dura o tova:

.

I com sempre, perquè no, us suggereixo que “regaleu” Betes i Clicks a les persones que més estimeu. Animeu-vos a visitar el blog, a seguir-nos a Facebook o a Twitter o a subscriure’s per rebre per correu totes les nostres novetats.

Bones festes a tots! :-)


Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius. I abans de cap d’any sortejarem un premi entre tots els subscriptors!

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: