Tot i que els camells ja estan gairebé arribant a casa nostra, els reis sempre poden comptar amb comprar a cop de clic per aquells últims detalls que sempre se’ls obliden en sortir d’Orient.

Sense més explicació, us deixo un recull de 10 idees per als més frikis (ordenades per preu, sense comptar els costos d’enviament)

1. Diari de tweets – d’11€ a 102€ (de 15$ a 135$)

Ara pots tenir un llibre amb tots els teus tweets (fins als darrers 3200), fotos incloses. El preu depèn del nombre de tweets i de la qualitat del llibre però pot oscil·lar entre els 15 i els 135$. També pots encarregar un pdf dels teus tweets en format ebook gratis! I si en preferiu d’altres, també fan twitter-llibres aquí i aquí.

2. Samarreta Fail Whale – 23,5€ (31$)

Per als fans de l’entranyable balena que apareix quan twitter falla. Confesso que jo me la posaria 😉

3. Poster dels teus amics a Facebook – 19€ (25$)

Posa tots els teus amics a la paret de casa. També pots comprar-ne una versió digital per només 10 €

4. Poster d’un blog a Tumblr – 15,20€ (20$)

Dels mateixos que et van portar el poster de Facebook, ara si tens un tumblr (o el d’un amic) pots crear un poster amb les fotografies de totes les entrades del teu arxiu.

5. Samarreta Google Maps – 13,6€ (11,56 GBP)

Una samarreta per saber sempre on ets, de cotó 100% orgànic.

6. Mitges “segueix-me” – 13.6€ (18$)

Per a les twitteres més sexis 😉 mitges-tatuatge per a que tots et segueixin

7. Samarreta “no m’etiquetis en aquesta foto” – 13.6€ (17.99$)

per als més amants de la privacitat, controla com surts a Facebook portant aquesta samarreta en les ocasions especials (o més compromeses). També hi ha els calçotets o el tanga per als que els agrada anar amb menys roba

8. Drap twittero brodat – 11,79€ (10 GBP)

Tingues el tew tweet preferit brodat en una drap per a la posteritat… ah i els beneficis van a una causa solidària que busca incentivar l’intercanvi intergeneracional.

9. Tassa dels teus amics – 11,2€ (15$)

Una opció més econòmica és la clàssica tassa de cafè amb la foto dels teus amics de Facebook o Twitter, per tenir-los sempre a mà. Per als encara més econòmics hi ha un clauer per només 4$

10. Peluix Android – 6,64€ (5,63 GBP)

Per als més petits o els més geeks… la veritat és que aquest robot, icona del sistema operatiu de Google, és una monada!

Bonus: regaleu Betes i Clicks aquest Nadal, suggeriu-nos a les vostres amistats a Facebook, segueix-nos a Twitter o subscriu-te per rebre els nostres articles per email!

Bones festes a tothom! 😉