Pels que encara no sabeu què demanar als Reis i sabeu que us heu portat molt i molt bé, o per ses majestats d’Orient que busquin idees per als més aficionats al móbil i en especial a la fotografia amb el móbil, avui us parlo d’un regal que deixarà a tothom boca-obert.

La Instax Share és una impressora per a les fotos del móbil que han creat la gent de FUJIFILM. Tenen la línea Instax de càmeres (que fan fotografia instantània, una “polaroid” per entendre’ns però en versió actual, de super bona qualitat i disponibles arreu del món) i ara han tret la Instax Share per als que fem totes les nostres fotos amb l’smartphone però encara ens agrada la permanència d’una còpia física per tenir entre les mans.

 

 

foto 1 (1)

El millor de tot és com de fàcil és fer-la funcionar: només cal instal·lar al móbil la app de Instax Share (disponible per iOS i per Android). Un cop fet, el vostre móbil i la impresora es conecten de manera inalàmbrica (no cal que tinguis connexió wifi, els dispositius generen una connexió pròpia entr ells). I un cop fet dins la app, només cal que escollim la foto i en 16 segons…. voilà!

Captura de pantalla 2014-12-17 a las 16.33.22

 

Podem fer fotos amb “efectes especials” afegint textos o un marc amb informació a temps real o de les xarxes socials (molt xulo per imprimir per exemple fotos d’Instagram). També hi ha plantilles temàtiques de Nadal, aniversaris, etc…:

foto 2 (1)

La impresora funciona amb les mateixes càrregues (“carrets” de fotos per entendre’ns) de les càmeres Instax i els podreu trobar, igual que la impresora, a la botiga online de FUJIFILM, a les botigues de fotografia CENTRE FUJI (mira aquí per trobar la més propera), als FNAC, El Corte Inglés i altres botigues, com per exemple alguns Natura.

Jo ja estic preparant les felicitacions de Nadal! 😉

foto 3 (1)

* Col·laboro des de fa un temps amb FUJI en la promoció de les seves càmeres INSTAX entre bloggers. M’han donat una impresora Instax Share per provar i com veieu, és un no parar d’imprimir!