Aquesta setmana que Barcelona és plena a vessar de visitants pel Mobile World Congress, seguim el nostre repàs d’algunes de les millors apps del directori d’Apps4Bcn amb aquesta eina per als turistes més exigents que ens ha semblat interessant.

Header-ILMC-All3

 

Spotted by Locals és una col·lecció de guies turístiques en forma d’app per a iOS i Android, i Barcelona és una de les 61 ciutats que tenen disponibles al seu catàleg. El punt diferencial d’aquesta aplicació és que el contingut no és el típic repàs d’atraccions turístiques sinó un recull de consells i recomanacions seleccionades i redactades per un equip de persones que són “locals”, és a dir persones que viuen a la ciutat. D’aquesta manera, és ple de recomanacions una mica diferents, originals, que destaquen l’experiència real de la ciutat (i no tant la imatge de postal, rambla i paella).

 

Barcelona-all-4

 

L’app és gratuïta i la guia de cada ciutat es pot descarregar per 3,99€. Pensant en que un visitant no sempre té accés a la xarxa, les guies són completament accessibles offline i a més s’actualitzen sovint i per temporada, sense cap cost addicional. Un cop l’has comprat, hi tens accés “de per vida”.

 

screen568x568 (2)

 

Altres detalls interessants que ens ofereix Spotted bu Locals són mapes detallats de la ciutat (imprescindibles per tenir-los a mà encara que estiguis offline), un llistat de ubicacions recomanades (localitzades prop teu per GPS) i la possibilitat de guardar un llistat de recomanacions i llocs favorits per planificar la nostra estada.

 

 

screen568x568 (1)

screen568x568