Seguim explorant les eines per gaudir més i millor de la ciutat de Barcelona gràcies al portal d’aplicacions Apps4Bcn, i aquest cop ho fem a través de l’estòmac 😉 Està clar que una de les millors coses que té la nostra capital per oferir als que hi viuen o als que estan de pas és una gastronomía excel·lent, variada i per a tots els gustos. Tanta, que de vegades el problema està en saber triar, i aquest és precisament el problema que resol l’app catalana Onfan.

Captura de pantalla 2015-03-12 a las 13.00.14

 

Onfan soluciona els dos grans dilemes que podem tenir quan sentim la panxa grinyolar: on mengem i què mengem? No només ens recomana restaurants (i altres establiments com xarcuteries, vinoteques, etc.) sinó que per a cada lloc ens destaca quines són les especialitats, per a que encertem amb la nostra tia. El millor de cada lloc i els millors llocs on anar!

 

Captura de pantalla 2015-03-12 a las 13.00.45

 

Captura de pantalla 2015-03-12 a las 13.01.11

 

Podem cercar per gustos o segons la nostra ubicació i les recomanacions provenen d’usuaris amants de la gastronomia, blogger, experts o professionals del sector, com cuiners famosos. Pots escollir la possibilitat de seguir a qualsevol usuari per no perdre’t cap de les seves suggerències.

 

Captura de pantalla 2015-03-12 a las 13.01.22

 

 

També pots reservar directament als restaurants des de l’app, estalviant temps i fins i tot diners amb ofertes especials o preguntar als teus amics que et recomanin un lloc on menjar. Us ha entrat gana ja?