Sou uns fanàtics de la moda i no pareu de compartir els vostres conjunts i noves adquisicions? Us agradaria guanyar diners com els influencers compartint les vostres fotos? Potser us interessa 21 Buttons.

21 Buttons és una app que funciona com una xarxa social que permet compartir els conjunts de roba i complements -el que en l’argot de les xarxes socials anomenem els “outfits”- Alguns dels influencers més destacats ja són uns habituals d’aquesta nova xarxa. Els creadors de l’aplicació són de Barcelona, de fet, el nom de l’app -inspirat en l’expressió “anar de 21 botons”- ja delata el seu origen.

A diferència d’Instagram, a 21 Buttons sí que es poden posar enllaços. El funcionament és senzill, l’aplicació permet marcar amb “buttons” cada peça de roba que surt en una foto, quan es clica a sobre del “button” es desplega una fitxa informativa i un enllaç directe a la web. La gràcia d’aquesta xarxa social no és només compartir els teus “outfits” o veure els de la resta, sinó aconseguir que la resta d’usuaris comprin algun producte a través del link que tu has pujat per així aconseguir diners. Aquest recompensa es pot cobrar a través de la mateixa app o de PayPal.

Algunes de les funcionalitats de 21 Buttons

WHAT I WEAR (QUÈ VESTEIXO): Afegir la roba que portes buscant-la al cercador.
SHARE (COMPARTIR): Fer una foto de la roba o compartir alguna foto penjada a Instagram.
HOME (INICI): Veure què ha penjat la resta de comunitat.
ARMARIS: Hi ha la possiblitat de crear diferents armaris amb la roba que seleccionis (poden ser públics o privats).
PERFIL: Es poden veure les fotos que has compartit.
RECOMPENSA: Quan algú es compra una peça de roba a través d’alguna foto teva, t’arriba una notificació amb la recompensa que has aconseguit, és a dir, els diners.
LIKE (M’AGRADA): Com a bona xarxa social, pots indicar fent doble clic les fotografies que t’agradin.
WISHLIST (LLISTA DE DESITJOS): L’aplicació té un apartat “wishlist” (llista de desitjos) on s’hi pot guardar les peces de roba que t’han agradat. Per tant, si algú et vol fer un regal, pot entrar al teu perfil i veure quins peces de roba “desitges”.

Com és imaginable, els primers interessats a participar en aquesta aplicació són els influencers que ja gaudeixen de fama. No obstant això, no és un privilegi només seu, qualsevol pot entrar-hi, participar-hi i guanyar diners!

Un animeu a ser “buttoners”?