L’equip de Google ha preparat una nova plataforma que ens permet descobrir l’art i la cultura des de qualsevol lloc. Es tracta de Google Arts & Culture, una de les millors eines online per a descobrir valuosa informació del món de l’art i la cultura aprofitant els avanços tecnològics més significatius.

Google Arts and Culture

La companyia de Mountain View ens permet, des de la seva aplicació, entrar a més de mil museus internacionals i descobrir-ne els seus tresors culturals. Amb l’app podrem localitzar qualsevol objecte, utilitzar colors i descobrir els estils de les diferents corrents artístiques de les obres que escollim.

Per altra banda, amb el timeline podrem analitzar la evolució de les obres d’un determinat artista. L’aplicació també inclou la realitat virtual, facilitant a tothom qui tingui unes ulleres VR gaudir d’un recorregut virtual per escenaris artístics de diferents períodes històrics.

Per acabar, la funció “Identificador d’Art” ens permet obtenir informació a temps real de qualsevol obra en exhibició quan visitem de manera física un museu.

L’aplicació està disponible per a dispositius iOS i Android.