Office Riders 2

Viviu en una casa o pis i el teniu infrautilitzat?

Pareu poc per casa? Teniu alguna taula gran? Teniu una casa bonica o convencional però creieu que s’hi podrien gravar anuncis? Teniu un saló o jardí preciós? I voldríeu guanyar una mica de diners compartint-ho?

O…

Sou autònoms i casa NO podeu treballar còmodes? O no voleu treballar sols? No sabeus on rebre els vostres clients? Esteu buscant una localització per rodar una pel·lícula o anunci i necessiteu l’interior o unes vistes? T’agradaria tenir un saló per poder-hi fer conferències o tenir un jardí per poder-hi celebrar un esdeveniment? I voldríeu pagar un preu raonable per fer-ne ús? A part de gaudir de l’experiència?

Això és Office Riders

Office Riders Que es

A  uns emprenedors se’ls va acudir que probablment hi podria haver gent amb aquests problemes i que segurament n’hi hauria altra que podria donar-li la solució.

Inspirats en la dinàmica de Airbnb, van fundar a París “Office Riders“, una plataforma que posa en contacte usuaris i propietaris perquè puguin cedir el seu espai a autònoms, startups, empreses, productores i altra gent amb finalitat de o bé: treballar, celebar-hi un esdeveniment, una reunió o rodar-hi alguna cosa.

Com funciona

De la mateixa manera que Airbnb, a la plataforma de Offices Rider els amfitrions poden penjar fotos de casa seva (o demanar que vinguin fotògrafs a fer-ne), posar tarifes, característiques de l’espai i explicar aquells requisits o extres que ofereixen (càtering, dret a cafè…). L’amfitrió pot escollir els “riders” i compartir espai de treball amb ells o deixar-los l’espai mentre l’amfitrió no hi és. Office Rides s’encarrega de gestionar els pagaments, verificar perfils, comprovar que siguin segurs i avaluar-los, demanar una fiança per a possibles danys i robatoris (per això tenen una assegurança 24 hores, 7 dies a la setmana).

De moment tenen més de 1500 amfitrions, això sí, més de la meitat a la zona de l’Île de France i la majoria a França.

Us animeu a començar a fer de Office Rider per aquí també?

A Betes i Clicks hem aconseguit un descompte de 10€! Així que si us animeu a fer de “riders” i anar a treballar a casa d’algú amb el codi BetesiClicks us sortirà per 10€ menys, hem vist que a Barcelona hi ha algun cosa…