prototip kissinger

Quantes vegades hauríeu volgut fer o rebre un petó d’algú llunyà i us heu hagut de conformar, amb una frase, una foto o un emoji… Ara els petons es podran enviar per telèfon gràcies a l’aparell Kissenger, dissenyat per un equip de la City University de Londres.

Com funciona

sensors kissenger enviar petons mobil telefon

Kissenger (kiss + messenger) Es tracta d’un gadget que es connecta pel port dels auriculars del mòbil. L’aparell té una superfície que és on s’ha de fer el petó, a sota de la superfície hi ha uns sensors de pressió (molt sensibles) que mesuren i recullen informació sobre la força que fa cada part del teu llavi, aquestes dades s’envien a l’altre dispositiu que les replica perquè l’altra persona ho percebi tal com està tenint lloc (Sí! el petó és en temps real!).

Familiars, amics, parelles que viviu en la distància, aquest gadget potser us farà més fàcil relació. Excepte aquells que tingueu iPhone 7  perquè no té port d’auriculars…