gatet d'or Golden Kitty Millors productes tecnologics 2016

Aquests dies s’han fet moltes llistes per saber quins han estat els millors productes, apps i aparells tecnològics d’aquest 2016. En aquesta ocasió hem escollit la llista dels premis Golden Kitty “Gatet d’or” (ens encanta que sigui tan friki), un rànquing que elabora Product Hunt -una web per a descobrir productes tecnològics, llibres i podcasts; els usuaris els voten, quan més els votin i comentin, visibles i a dalt del ranquin ens queden (a l’estil de Reddit).

gatet d'or Golden Kitty

 


 

Product Hunt ha proposat 15 categories per aquest 2016, al costat us diem quin producte ha estat el guanyador.

  1. ???? Producte tecnològic de l’any Guanyador Gboard (una aplicació que et permet buscar a Google dins de qualsevol aplicació sense haver-ne de sortir)
  2. ???? Producte destacat de l’any – Guanyador: Sostre solar de Tesla (Plaques solars en forma de teules per integrar a les taulades)
  3. ???? App per a mòbil de l’any – Guanyador: Tinycards de Duolingo (Filla de la famosa app per aprendre idiomes, amb aquest joc entre memory/quiz es pot aprendre molt més que idiomes!)
  4. ???? App per a escriptori de l’any – Guanyador: Franz (Una aplicació que permet tenir molts servies de missatgeria instantània en una sola pantalla; whatsapp, facebook messenger, slack, skype, hangout, telegram…)
  5. ???? Producte més sexy de l’any – Guanyador: El cotxe elèctric Tesla S P100D  (un cotxe realment molt preparat per a tot, fins i tot per un atac amb armes biològiques ????)
  6. ???? Producte de hardware de l’any – Guanyador: la nevera Leaf (una nevera que permet cultivar la teva pròpia planta de cànnabis a casa amb tot de facilitats com control des del mòbil i vídeos tutorials)
  7. ???? Bot (Robot) de l’any – Guanyador – Lezt (un assistent personal per organitzar l’agenda personal i laboral)
  8. ???? App per a iMessage de l’any – Guanyador: Momento (un app per converitr fotografie en gifs)
  9. ???? Extenció Chrome de l’any – Guanyador: Toby (una manera d’organitzar les pastanyes més visitades)
  10. ???? WTF Producte de l’any – Guanyador: Pee World VR (una aplicació per a ulleres de Realitat Augmentada que farà creure als homes que fan pipi a llocs molt curiosos, com ara el Gran Canyon o en un meeting de Trump)
  11. ???? Episodi en Podcast de l’any – Guanyador: Becoming Superhuman: David Heinemeier Hansson (entrevista al creador de Basecamp, Ruby Rails i pilot de curses de cotxes)
  12. ???? Producte de la comunitat de l’any – Guanyador: Siftery (una web que permet veure quines aplicacions fan servir les grans corporacions per treballar o organitzar-se activament)
  13. ???? Conversa en directe de l’any – Guanyadora: Cyan Banister (sòcia at Founders Fund i angel investor)
  14. ???? Maker de l’any – Guanyador: Mubashar Iqbal (només aquest any ha tret 13 productes)
  15. ???? Membre de la comunitat de l’any – Guanyador: Chris Messina (Desenvolupador a Uber)

 

Si voleu saber quin van ser els guanyadors de l’any passat (i primera edició) podeu clicar aquí 

I a vosaltres, quin producte us va agradar més el 2016?