Google t’ajuda a planificar el teu viatge amb la seva app “Google Trips”

Que Google ha revolucionat el món en una gran part dels seus aspectes no és un secret. Després de l’arribada de Google Maps fa uns anys, fa unes setmanes va presentar Google Trips, una aplicació que té l’objectiu d’ajudar-te a planificar els teus viatges a través de la informació que troba al Gmail i la pròpia que emmagatzema Google.

A partir de la informació recollida del teu compte Gmail, Google prepara una guia personalitzada de viatge per a la teva butxaca. Segons Google, amb aquesta aplicació volen reduir la dificultat i ajudar als turistes a gaudir les seves vacances. L’aplicació no ofereix res no que no oferissin altres aplicacions anteriorment, però ho agrupa tot per reunir-ho tot en una mateixa app.

Google Trips ofereix guies completes de més de 200 grans ciutats, i cada una d’elles té sis apartats diferents:

Google t’ajuda a planificar el teu viatge amb la seva app “Google Trips”

  • RESERVES: A les reserves podrem consultar els nostres vols, l’hotel, el cotxe de lloguer, etc. Aquestes dades venen sincronitzades del Gmail.
  • COSES A FER: A coses per a fer, ens recomana destinacions dins la ciutat on podem escollir entre Interior (Indoor) o Exterior (Outdoor). Si ens interessa algun dels llocs que ens recomana, al seleccionar l’estrella se’ns guardarà automàticament als llocs guardats de l’aplicació.
  • LLOCS GUARDATS: Pots guardar aquells indres, bars o restaurants que hagis visitats per poder-hi tornar facilment quan vulguis
  • PLANS DEL DIA: A la secció plans d’un dia ens recomanarà itineraris temàtics que ens tindran ocupats durant tot un dia.
  • MENJAR I BEURE: A menjar i beure,  descobrirem els millors bars i restaurants classificats a la perfecció segons el que més ens interessi i les seves valoracions a Internet.
  • FER UN VOL: Finalment, a la secció fer un vol ens proporciona tota la informació de transport que necessitem.

Google t’ajuda a planificar el teu viatge amb la seva app “Google Trips”

El punt fort de Google Trips és l’opció de descarregar en mode offline tota la informació per poder accedir a ella quan no tenim accés a Internet. D’aquesta manera, si som a l’estranger, no haurem de preocupar-nos pel roaming o per buscar Wi-Fi, sinó que ja ho tindrem descarregat al smartphone. I, sobretot, és gratis!

Preparar un viatge fa il·lusió, però si et fan un cop de mà perquè no se’t passi res per alt, també s’agraeix. Ara amb Google Trip, planificar els teus viatges serà molt més fàcil.