Wand The Muggle Wand vareta magica wifi connectat muggle harry potter lumo canits nox silencio accio

Qui no ha desitjat mai poder tenir una vareta màgica per fer el que sigui…? Ara ja és possible que els muggles (és a dir, en la ficció de Harry Potter, una persona que no té cap habilitat màgica) puguem fer màgia!!

Només cal moure la vareta pronunciant la paraula màgica:

Lumos: permet encendre la llum
Nox: permet apagar la llum
Cantis: fa sonar un reproductor de música
Silencio: atura el reproductor de música
Accio (pronunciat “aktio”): pots ordenar el que vulguis*

On està el truc?

Es tracta d’una vareta màgica que han construït fans de Harry Potter de Nova York amb motiu de l’última estrena de la pel·lícula de J.K. Rowling “Animals Fantàstics: Casos del món màgic“.

Aquests fans la van construir des de zero, imprimint-la en 3D i col·locant-hi diferents sensors que permeten el reconeixement de veu. Alhora, la vareta està connectada a través de WiFi a diferents aparells de la casa, d’aquesta manera, tan sols dictant-li l’ordre i s’executarà.

*En el cas de “accio” pots ordenar el que vulguis, sempre que hagis programat la vareta perquè pugui fer-ho (una tasca senzilla per qui sàpiga programar i no tant per la resta de muggle que no siguem programadors).

jpg Components The Muggle Wand vareta magica harry potter
Varta magica Harry Potter Internet magia muggle possible impressio 3D

Creixent amb la lectura de llibres d’Harry Potter i veure les pel·lícules, sempre he desitjat poder màgia. Nosaltres no hem nascut amb poders màgics, però tenim tecnologia que ens permet fer-ne.

Dofl Yun, tecnòleg crectiu i fan de Harry Potter des de fa molt temps

Malauradament, això és només una acció que han fet aquests fans i no és producte que estigui a la venda. Per tant, els que som muggles i no som programadors, només en queda continuar somiant amb la ficció de Harry Potter.