Una app per escanejar les teves fotos i guardar les al mobil Photoscan Betes i Clicks

Amb l’arribada dels smartphones tenim més fotografies que mai, però què se n’ha fet d’aquelles que tenim revelades? Si les tenim a la vista rai, encara hi pensem, però i aquelles que estan enterrades en caixes o totes les dels àlbums familiars? Només en pensar en haver d’escanejar una per una, guardar-les a l’ordinador i llavors passar-les al mòbil, se’ns fa una muntanya, oi?

Per agilitzar aquest procés de “digitalització” de fotografies, Google ha tret “Photoscan” una app que permet en qüestió de segons tenir una fotografia escanejada, amb una resolució correcta (sempre dependrà de la qualitat de la càmera del teu telèfon, és clar) i emmagatzemada al mòbil.

L’escaneig consisteix en fer diverses captures a la fotografia que vols escanejar (l’app et va indicant on vol que facis la captura per evitar reflexos i altres problemes), llavors la retalla calculant automàticament on estan les vores, corregeix la perspectiva i l’orientació.

Si voleu una manera ràpida i senzilla de tenir les vostres fotografies de tota la vida, ja sabeu com fer-ho!