Quick Draw QuickDraw Google Intelligencia Artificial Joc Intelligence game

La frase diu: Pot un xarxa neutral aprendre a reconèixer esbossos? Mira com de bé ho fa amb els teus dibuixos i ensenya’l, senzillament jugant-hi.

Coneixeu el nou joc de dibuixar i encertar que ha llançat Google fa tan sols uns dies?

És un joc tipus pictionari o el Draw Something, on tens un temps limitat per dibuixar un paraula, en aquest temps l’altra persona l’ha d’endevinar. En el cas de QuickDraw, tens 20 segons i qui ha d’endevinar què estàs dibuixant és Google.

Un experiment d’Intel·ligència Artificial de Google

Aquest joc és ni més ni menys que un experiment, i nosaltres formem part d’aquest tot jugant-hi. No cal ni tan sols registrar-te, només accedint a la web ja pot començar a jugar. La intenció de Google és descobrir patrons a l’hora de dibuixar formes, com ja ho fan ara alguns teclats on pots dibuixar els caràcters a mà i llavors l’ordinador interpreta el dibuix i el transforma en digital.

El sistema que ha dissenyat per aquest joc és “intel·ligent”, perquè acumula coneixement, així que al cap de moltes vegades d’haver dibuixat de la mateixa manera un objecte, acabarà “comprenent” i “aprenent” que aquesta és la manera de dibuixar una determinada paraula. És a dir, com més hi juguem, més precís farem que sigui.

La informació que generem se la queda Google, però no és tot tan fosc com sembla, ja que tots les projectes que penja són en codi obert. Així tothom que vulugi saber com ha creat aquest sistema, ho pot saber,  copiar-lo i fins i tot millorar-lo (bé, tothom que tingui els coneixements de programació necessaris per fer-ho, és clar.).

Nosaltres hem comprovat que enganxa moltíssim i que és divertidíssim!

Mireu, aquí hem dibuixat un esquirol i l’ha encertat (com podeu veure, no tenir massa talent perquè funcioni). En acabat, podeu veure com el software anava reconeixent els patrons, i també com dibuixen els esquirols els altres usuaris.

quick draw with google 1 squirrel

quick draw with google 2 squirrel

quick draw with google 2 squirrel