El passat 21 de setembre l’Anna Codina va anar a cita habitual amb TV Girona, al programa “Té de Tot” per col·laborar en la secció de tecnologia com ja és costum. Aquesta vegada va parlar de diferents maneres per mantenir-se en forma des de casa ja sigui a través de gadgets, apps o plataformes web.

En aquest article us les recollim totes i us en fem 5 cèntims.
Si voleu, podeu veure i escoltar el programa, el teniu aquí sota. (del minut 02:17 al 12:32)

“Peloton” – Una bicicleta-gadget

Es tracta d’una bicicleta d’spinning  que porta una pantalla incorporada i que està connectada a Internet. Si vols, pots connectar-te a les sessions en directe i seguir les classes o bé anar a la biblioteca de sessions i triar la teva.

“7 minutes workout” – Una app per estar en forma només fent 7 minuts d’esport

Es tracta d’una app amb 12 exercicis que es poden realitzar en set minuts, però reben l’equivalent d’entrenament d’una hora. S’ha de regular segons la capacitat de cadascú i ajuda a treballar el metabolisme.

Hi ha vàries apps. A la televisió vam parlar d’aquesta. Tanmateix, n’hi ha moltes altres, com per exemple la de Johnson and Johnson

Yogaia – Ioga interactiu

És una app que et connecta amb un professor/a de ioga i que, com si fos una vídeo trucada, fa la classe a qui el segueix, i si vols pots connectar la teva webcam perquè et corregixi si fos necessari. Ah! I és feta a Finlàndia! Pots porar fins i tot la teva webcm perquè el professor/a et vegi.

Daily Brun – El gimnàs a casa

Substitueix el gimnàs convencional, fan classes en directe, consells nutricional, hi ha biblioteca… És apte per a tots els nivells de fitness, pots tenir chats amb els entrenadors etc… Està molt ben preparada per funcionar a la SmartTV però també a tots els dispositius.

Phyisique 57 – Fintess inspirat en els entrenaments de ballet

Es tracta d’una plataforma apta per ordinadors, tablets i mòbils, on es fan entrenaments basats ens moviments del ballet que busquen posar-te en forma i esculpir el cos. Es poden veure sessions ja gravades o apuntar-t’hi (en fan des de gimnasos o carrers de Nova York, Beverly Hills, The Hamptons, Dubai i Bangkok).