glovo app

Tots hem desitjat alguna vegada que ens portin les coses sense haver-nos de moure del nostre lloc. Ja sigui perquè no hem tingut fer-ho, o bé perquè perquè ens hem oblidat alguna cosa a l’oficina o senzillament perquè ens fa mandra moure’ns… Els nostres desitjos s’han fet realitat amb l’app Glovo! Una app molt ben dissenyada, tant a nivell estètic i gràfic, com en experiència d’usuari.

L’app de Glovo és perfecta per a ocupats, mandrosos i despitats! És gratuïta, i el que permet és que et posis en contacte amb el “glover” (és a dir, la persona que recollirà el/s producte/s que vulguis) en funció de la seva localització i temps en què necessites que et porti el producte. Si hi ha algun glover disponible, contactarà amb tu, recollirà el teu producte i te’l porta on demanis (a més a més, pots fer el seguiment dels seus moviments fins que t’arriba el teu encàrrec). Qualsevol pot ser glover, tan sols ha de tenir més de 18 anys, tenir un smartphone propi i preferiblement un vehicle. És una bona manera per fer algun ingrés “extra”, ja que segons la web, els glovers més experimentats guanyen més de 10€/hora.

Glovo – Tú pide. Nosotros vamos. from Glovo on Vimeo.

Pagar a través del mòbil

Un altre factor que és interessant és que en cap moment hi ha diners en metàl·lic pel mig. Les compres només es poden fer a locals i negocis que s’hagin donat d’alta a la web de Glovo. Les comandes es fan a través de l’app i quan el glover fa arribar el producte al destinatari aquest ha de validar la comanada i el pagament es fa a través de la mateixa app que ha d’estar vinculada a la targeta de crèdit.

Disponible a Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Sevilla i Màlaga

Aquesta app va ser creada a Barcelona el 2015 (tan sols té un any de vida!) el disseny està molt cuidat i és molt intuïtiva. Al principi només es podia utilitzar a Barcelona, Madrid i València (i no a tots els barris) a poc a poc s’han anat expandint per barris i ciutats, i actualment també es pot utilitzar a València, Saragossa, Sevilla i Màlaga.