Hem parlat en altres ocasions d’apps per a artistes que et permeten convertir el teu móbil o iPad en una llibreta de dibuix però aquesta app que us porto avui és un petit invent curiós i original que et permet arribar més enllà i crear, a partir dels teus dibuixos, petites animacions: Loop, disponible per a iPhone i  iPad.

 

Screen Shot 2014-01-19 at 17.25.10

 

 

Pots escollir diferents gruixos de retolador i utilitzar les seves eines intuitives anar definint “capes” del dibuix que aniran creant l’animació, tot amb instruccions molt bàsiques. Una opció interessant és fer servir un vídeo gravat per dibuixar-hi a sobre i crear així la teva animació.

 

Screen Shot 2014-01-19 at 17.25.21

 

Un cop feta la pots guardar com un vídeo al rodet del teu dispositiu, enviar-lo per email o compartir-lo a través de Tumblr.

 

Screen Shot 2014-01-19 at 17.24.45

 

Si n’esteu especialment orgullosos la podeu enviar a la galeria de Loop on podreu veure animacions creades pels usuaris de la app.