A finals de gener celebro cada any el dia que se’m va acudir començar Betes i Clicks un llunyà dia de 2009, en que els temes no tenien hashtag ni estaven “trending” i les úniques fotos estil “vinatge” eren a l’àlbum familiar. El meu blog ja té cinc anyets!

En aquest darrer any ha viscut un canvi de look (el tercer de la seva història) i fins i tot ha tingut un germanet petit.

Els anys comencen es noten sota el pes de 449 entrades però les ganes de seguir creixent hi són, i renovades. A banda de diverses col·laboracions que hem estrenat aquest any (i que ar repassarem), tenim un munt d’idees noves que espero us agradaran. Algunes de les novetats han passat del limbo de les idees que em venen al cap a la dutxa i fins i tot les anunciarem aquesta setmana!

 

Com és tradició als posts d’aniversari, volia fer un repàs del que ha passat aquest darrer any. De veritat que tot va tan de pressa a la xarxa que algunes d’aquestes coses ja pensava que havien passat en un segle anterior…

 

Aquest 2013 a Betes i Clicks…

 

…he estat una embarassada 2.0 (i ens ha visitat el dr. Google). Entre d’altres coses el símptoma més destacat que hem patit ha estat tenir moooolta son. Això s’ha traduït en hores de migdiada en comptes d’articles al blog. Espero que hagueu aprofitat vosaltres també per a dormir més 😉

 

…les grans xarxes socials no es queden quietes: Twitter va llençar a principis d’any un nou servei, Vine, per a gravar vídeos de 6 segons. Seguim documentant la nostra existència sense perdre’n detall.

Screen-Shot-2013-02-07-at-8.20.16-AM

…amb motiu de Sant Jordi i en mig de tot aquest “procés” que estem vivint a Catalunya, hem fet una reflexió sobre la cultura i la llengua catalana a la xarxa. Si no ho fem nosaltres, qui ho farà?

 

… hem dit adéu a Google Reader. Ha estat traumàtic perquè era la meva principal font d’informació. Vaig estudiar-ne 10 alternatives interessants per a tots els gustos. Al final personalment m’he quedat amb Feedly.

 

feedy

 

…hem estrenat un nou look per al blog i hem presentat Petits Clicks, un blog “germà” on parlm de noves tecnologies i xarxa per a pares i nens 2.0. Ja portem uns mesos de rodatge i estic molt contenta amb el resultat. La carpeta d’idees d’articles està a vessar… només ens falta temps per a tot!

 

Screen Shot 2014-02-02 at 11.32.05

 

…hem estat de baixa per maternitat. Ara sóc oficialment una mami-blogger! Estic esperant encara que a can Dodot em regalin mostres.

 

…Apple ha llançat l’iOS7, l’esperat sistema opertiu nou per a iPhones i iPads que n’ha canviat considerablement l’experiència. Vam fer un repàs de les novetats i curiositats del nou iOS7 que potser no coneixies.

Screen-Shot-2013-10-06-at-12.38.02-PM

…hem escrit per a l’ARA! Amb motiu del llançament del suplement ARA Comarques Gironines, hem escrit unes petites col·laboracions per parlar sobre el concurs de fotos #FiresGirona i la influència a la xarxa. Quina il·lusió veure el meu petit text amb la tipo de l’ARA :-)

 

3326203787_cb98e21776_z

…hem fet el salt a la TV! Col·laborem un cop al mes amb una petita secció al programa Té de Tot de TvGirona. Encara no m’acostuma a veure’m i m’agrada més estar darrera la pantalla que davant la càmera, però és una experiència molt interessant!

Screen Shot 2014-02-02 at 10.14.45

 

…ens hem emparanoiat amb tanta notícia sobre l’espionatge a la xarxa i hem parlat de com desactivar, esborrar i eliminar el teu compte a Facebook. No ens hem emparanoiat tant que ho haguem fet, però va bé saber que es pot.

 

ens hem estrenat en una tertúlia a RAC1 per parlar sobre nens i tecnologia al Via Lliure. A banda de ser la primera col·laboració de Petits Clicks, es va complir el somni d’una nena a qui li agrada potser un punt massa la tecnologia i parlar sola amb la ràdio: ser tertuliana de RAC1. He tardat uns anys però ho hem aconseguit. Ha estat un dels moments culminants de l’any (si deixem de banda el tema part i tot això…)

 

995437_156224184569536_1959135916_n

 

…i per acabar: 5 years!