snapchat memories
Segurament molts de vosaltres ja haureu sentit a parlar de Snapchat, i veure per les xarxes el fantasmet no s’us fa estrany.

Aquesta app és una les més famoses del moment i està arrasant entre els adolescents i no tan adolescents. Ho aconsegueix (entre altres coses) pel seu senzill funcionament: Snapchat consisteix en enviar snaps o stories (imatges i vídeos) amb petites edicions (filtres i stickers) i textos entre els amics en privat que un cop vist s’esborren. També hi ha l’opció de tenir un perfil públic que es diu “My Story” (la meva història) on les imatges que s’hi pengen duren 24 hores.

Aquí teniu un vídeo on ho expliquen:

Snapchat cada cop està agafant més força i va incloent noves funcionalitats, com per exemple va fer la setmana passada quan va incorporar un canvi en la nova actualització anomenat “Memories“. Es tracta d’una nova manera de guardar els teus snaps i stories en la mateixa aplicació. Aquesta genera una col·lecció personal dels teus moments preferits capturats a través de Snapchat i també serveix buscar-los ràpida i eficaçment. Memories també dóna la possibilitat de crear nous stories o enviar als teus amics antics per recordar moments.

Una altra de les novetats que ens ha portat aquesta nova actualització són els snaps que podràs veure única i exclusivament tu. Aquests, quedaran guardats en una carpeta anomenada “to my eyes only” (només pels meus ulls) en la que només s’hi podrà accedir introduint un codi, ideal per tots aquells snapchatters que vulguin mantenir algun dels seus snaps en secret.

Avui, aquesta xarxa social ja compta amb uns 25,3 milions d’usuaris i des de la seva creació, Snapchat ha anat evolucionant i millorant. Va començar tenint una funció similar a les apps de missatgeria instantània però a través de fotos i vídeos d’una durada màxima de deu segons que s’autodestruïen un cop oberts i al llarg d’aquests anys ha anat incorporant novetats com ara un xat, els famosos stickers, filtres divertidíssims, la secció “discover” amb les millors revistes i diaris per estar al dia entre moltes altres coses.