Pròximament arribà als nostres dispositius una nova funcionalitat que permetrà posar adhesius a les fotografies, com ja passa des de fa temps a Snapchat i a Facebook. La peculiaritat d’aquests stickers és que seran clicables, i un cop haguem pitjat sobre el dibuixet l’aplicació ens portarà a un timeline basat en aquest sticker. És a dir, si a una fotografia hi afegim un Sol, quan hi cliquem ens apareixeran totes les fotografies prèvies a la nostra i s’anirà actualitzant a mesura que els usuaris també en pengin, tal i com funcionen els hashtags, vaja. Els stickers també serviran per donar suport o denunciar a una situació, també seguint la filosofia hashtag. Ja tenim ganes que arribin els nous adhesius, mentrestant farem un petit repàs als emojis que twitter ha creat recentment (molts d’ells apareixien automàticament un cop escrivies hashtag concret o en algunes ocasions calia escriure el codi del hashtag). Emojis Twitter Stickers hashtag betes i clicks I com no, recordem el dia que van crear emjois per anunciar la nova pel·lícula de Star Wars SW_Celebration_Emoji5DB448