Els darrers anys he col·laborat amb l’Olivier treballant en diversos projectes d’innovació i sé que té una particular obsessió per a les experiències ben dissenyades i eficients. Per això no m’ha sorprés gens que, juntament amb un equip d’emprenedors catalans, estigui darrera del projecte de Thingthing, que ha captat l’antenció d’alguns dels mitjans internacionals més importants que parlen de tecnologia.

Thingthing és més que una app, és un teclat que s’integra en totes les teves apps i t’ofereix una manera ràpida d’accedir a tota la teva informació i continguts sense necessitat d’estar constantment canviant d’aplicació.

KREhUTsolbJo3DG0kA5O_Xp6Xut8CVLjAPuLdLUJ0YM,PyaNfp0EXxffaOBX3krVenYmcKxFtlHE6MdvY4y6usk

Saps quan estàs responent un email o un missatge i algú et pregunta si podeu quedar aquesta setmana? És molt poc eficient haver d’anar a l’app de calendari, mirar quina disponibilitat tenim i tornar a l’app de missatges per a enviar la resposta. Amb Thing thing però, a l’hora d’escriure el missatge podem accedir des del propi teclat a una visió del nostre calendari sense canviar d’aplicació.

Captura de pantalla 2015-09-17 a las 14.22.27

Gràcies a Thingthing, comunicar-nos esdevé molt més eficient i productiu. També podem accedir i adjuntar fàcilment tots els nostres arxius des de Dropbox, OneDrive, Google Drive o Box. També podem compartir amb un parell de clicks qualsevol imatge, directament des del nostre Facebook o a Instagram.

screen322x572

screen322x572 (1)

M’agrada especialment que també està integrat amb una de les meves apps preferides, Pocket, de manera que des del teclat pots compartir fàcilment qualsevol dels enllaços que hi hagis guardat.

screen322x572 (3)

Per instal·lar-vos el teclat de Thingthing només heu d’instal·lar l’app gratuïta per a iOS i seguir les instruccions per a configurar-lo. A partir de llavors aquets teclat el podreu utilitzar en qualsevol app, igual que fem servir per exemple, el teclat d’emojis.