Ja ho tenim aquí, el diumenge més decisiu dels darrers temps ha arribat! Per a que estigueu preparats, móbil en mà us suggereixo aquestes apps i enllaços:

 

1. Per saber a qui votar: #QuiVotaQuè

A través d’aquest enllaç, només cal introduïr el teu nom d’usuari a Twitter, i gràcies a algun tipus de màgia o algoritme secret, us sabrà dir a qui votaràs (o hauries de votar). Per a indecisos i super-followers. Evidentment també serveix per fer deduccions sobre què votaran els coneguts…

Captura de pantalla 2015-09-25 a las 15.47.55

 

2. Per seguir els resultats oficials: Eleccions 27S

App oficial de la Generalitat, amb els resultats en directe des de dispositius iOS i Android. Pots consultar la participació i els resultats de les eleccions del 27S a Catalunya, per circumscripció, per comarca i per municipis, així com els resultats obtinguts per cada candidatura presentada, incloent els candidats electes. Pots configurar “el teu parlament” i compartir-lo a les xarxes socials.

Captura de pantalla 2015-09-25 a las 15.58.55

 

 

3. Per passar l’estona esperant el resultat: Cataloniaman. Camí d’Ítaca

No se m’acut res més adient que aquest joc de nivells disponible per a Android on un heroi anomenat Cataloniaman ha de recollir vots per arribar a la independència. Ho aconseguirem?

Captura de pantalla 2015-09-25 a las 15.47.05