Aquest proper divendres 23 de gener a les 19h del vespre estaré participant, juntament amb els membres referents de la comunitat digital catalana Jordi Iparraguirre, Toni Hermoso i Cristina Ribas, en el debat ‘Catalunya Digital’ que organitza el diari ARA i la seva edició de Comarques Gironines. El debat es celebrarà al teatre del Centre Fraternal de Palafrugell serà moderat pel director de l’ARA Carles Capdevila. L’objectiu del debat és analitzar els reptes, encerts i polèmiques que afronta Catalunya en el panorama digital.

Si ho desitgeu, podeu enviar-nos les vostres preguntes a través de Twitter amb el hashtag #DebatCatDigital. També podeu venir a veure’ns debatir al teatre del Centre Fraternal de Palafrugell on l’entrada serà gratuïta! Estaré encantada de saludar-vos en persona :-)

Una mica més d’informació sobre els qui participem al debat:

Jordi Iparraguirre (@jordiipa) és el català amb més influència actualment a l’ICANN, l’organisme que agrupa als dominis estatals i territorials; enginyer informàtic, va dirigir la Fundació puntCAT (2006-2013) i va ser un dels artífexs del reconeixement internacional del domini .cat. Toni Hermoso (@toniher), bioinformàtic especialitzat en web, és un membre històric de les comunitats de programari i coneixement lliure, com Softcatalà, Mozilla o Viquipèdia. Cristina Ribas (@cristinaribas), professora de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra i codirectora del postgrau de comunicació estratègica digital. I jo mateixa: Anna Codina (@ultrasonica), bloguera gironina i consultora d’estratègia i comunicació a ElGiroscopi, autora dels blogs Betes i Clicks (Premi Bloc Catalunya 2012) i ara també, Petits Clicks.

IMG_6716