Aquest Nadal els tions i Reis de Catalunya més ben connectats ja han passat per la nostra recent estrenada Betes i Clicks Shop a proveïr-se de regals per als més tecnològics i afortunats de vosaltres. Us estem molt agraïts per la vostra confiança!

 

Captura de pantalla 2015-01-16 a las 11.16.34

 

 

Ara estrenem el nou any amb 15 dies de rebaixes per a que us animeu a provar la botiga i pogueu completar la vostra vida digital amb les nostres propostes. Accedeix a la Betes i Clicks Shop.

Captura de pantalla 2015-01-16 a las 11.15.51

 

Recorda que hi trobaràs accessoris per a mantenir sempre netes les pantalles dels teus dispositius i els cables i carregadors a mà i ben endreçats. També us proposem bosses d’ordinador divertides i que no són negres, de plàstic ni de promoció, perquè es pot ser techie però estilós oi? I per als addictes a la foto amb el móbil, la nostra lent macro universal que us permet fer fotos als objectes més petits i propers en tot detall.

Aquí veuràs un repàs en detall dels nostres productes.

kitty_r425_1024x1024

Captura-de-pantalla-2014-11-07-a-les-12.28.29-500x500

 

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles interessants: