A primera vista és un llistó de fusta, encara que no és un comú i corrent. Mui integra una pantalla LED, 1 parlant i un micròfon, i així té un funcionament semblant al dels altaveus intel·ligents. A més, la seva superfície és tàctil.

Els seus creadors la defineixen com una “interfície alternativa i natural”. A més, en els temps del “benestar digital”, el fabricant diu que aquesta superfície combat l’ús excessiu d’altres pantalles, com la del telèfon.

La fusta intel·ligent pot operar en forma autònoma, és a dir, sense estar connectada a altres equips. En aquest cas el seu panell mostra hora, clima, agenda, etcètera. També es pot vincular amb dispositius smart de la llar, com termòstats, sistemes de llum o d’àudio.

A més, aprofitant el micròfon que té integrat, aquest bloc de fusta intel·ligent és compatible amb l’assistent virtual de Google. D’aquesta manera, l’usuari pot controlar-lo a través d’ordres verbals.

Sense dubte, el punt fort és el seu disseny: no solament es vincula amb altres equips de la casa, també s’integra amb la decoració dels ambients tant quan està en repòs com quan té les seves llums enceses.

Ara per ara només es pot reservar per 482€