Hi ha molts detractors que diuen que “és fer trampa” o que no t’ajuda a prendre a dibuixar, però nosaltres no pensem el mateix. La millor manera per començar a dibuixar, si es necessita, és fent servir una caixa de llum o un projector.

SketchAR ha anat un pas més endavant gràcies a la seva app de realitat augmentada. A través del teu smartphone podràs veure una imatge virtual directament sobre el paper on vols dibuixar-la. És més difícil de fer-la servir del que es mostra al vídeo promocional – aguantar el mòbil amb una mà mentre es traça sobre línies virtuals amb l’altra – per la qual cosa, fer servir un trípode és imprescindible.

És molt fàcil navegar per l’aplicació i configurar tot el procés. L’app ja compta amb esbossos que pots dibuixar o et deixa convertir les teves fotos en imatges fàcils de traçar. Un cop has escollit el dibuix que vols que es mostri virtualment al paper, l’aplicació et demana que dibuixos cinc cercles al paper: tres a la part superior, un al costat esquerre i una a la part inferior. Un cop la càmera del mòbil els detecta, apareix la imatge virtual a la pantalla i la resta ja és cosa teva!