Instagram ha llançat la funció Nametag a escala mundial tant en iOS com en Android. L'”etiqueta de nom” és una espècie d’identificatiu que pot ser escanejat per un usuari per fer més simple el procés per seguir un altre usuari. Vindria a ser una mena de QR personalitzat perquè les persones que es coneguin coincidint en espai i temps puguin connectar-se més fàcilment a través d’un escaneig.

Nametag_00

Per personalitzar l’etiqueta només has de tocar qualsevol part de la pantalla o prement el botó de la part superior per provar totes les possibilitats que ofereix l’app com colors, emojis o adhesius. També pots compartir l’etiqueta amb els teus amics a través de missatges de text i a través d’altres plataformes com Facebook o WhatsApp. Simplement prement la fletxa a la part superior dreta de l’etiqueta d’identificació.

Per escanejar una Nametag només cal obrir càmera, enfocar l’etiqueta i mantenir la pantalla pressionada.