Una de les majors incògnites a l’hora de fer-nos un tatuatge és com es veurà realment el disseny un cop estigui al nostre cos. InkHunter és una aplicació gratuïta que utilitza la realitat augmentada per ajudar-nos a comprovar si la idea del nostre tatuatge és bona o val més descartar-la.

 

editor

Com funciona?

Una vegada tenim l’aplicació instal·lada, escollim el disseny que hem escollit per tatuar-nos. Podem triar entre pujar un disseny nostre (en png sense fons, si pot ser) o algun disseny disponible de la galeria fet per altres artistes que tenen comptes a Instagram.

El següent pas serà el de dibuixar a la zona de la nostra pell on vulguem fer la prova amb una marca com aquesta (I__I). D’aquesta manera l’aplicació identificarà on posicionar el disseny. Un dels inconvenients més grans apareix quan hem d’enfocar aquesta marca, ja que l’aplicació no permet fer servir la càmera frontal, per la qual cosa en zones com el pit, l’esquena o la cara haurem de demanar ajuda.

Un cop tenim la foto, podem editar-la, ajustant la grandària i la posició del disseny i fins i tot el to. Per descomptat també inclou un botó per compartir directament els resultats a les xarxes socials i serveis de missatgeria instantània.

 

L’app està disponible per a descàrrega de manera gratuïta per Android i iOS.