Amb la creixent popularitat de Pinterest, són molts els que han vist una oportunitat en la nostra recent trobada obsessió per “pinejar” obsessivament. El Pinterest original no es centra en una sola temàtica si bé és cert que, probablement pel tipus de perfil que atrau (o que atreia en un principi), el tipus de continguts que hi trobem són d’un cert estil que potser no és per a tots els gustos.

Vist això, han sorgit alternatives, algunes de les quals són còpies descarades, altres gairebé es podrien considerar “homenatges” i alguns podrien ser casualitats. Cap d’elles ha assolit encara el mateix nivell de popularitat però potser són la prova definitiva que el disseny de l’experiència de Pinterest és una idea genial.

Ja has descarregat Pinterest: clar i català – manual per a usuaris, professionals creatius i empreses?

Per als que busqueu una altra solució de “taulells” per classificar sense descans tot allò que trobeu a la xarxa, us presento els 11 clons més curiosos o interessants:

 

1. Gentlemint: Pinterest per a senyors

Per a tots els homes elegants que volen inspirar-se amb imatges dels millors rellotges, cotxes, conjunts que ha portat en Clooney o accessoris per als seus gadgets.

 

2. Manteresting: Pinterest per a homes

Per a persones de gènere masculí més joves que el perfil de Gentlemint. Si sou dels que “pinejeu” infogràfics, cites de personatges cèlebres i fotos d’actrius i models us hi trobareu com a casa.

 

3. Hunuku: Pinterest per famílies

Hunuku et permet crear “taulells” privats compartits només amb els teus familiars per a guardar els millors records (frases, imatges, etc…) dels que ens estimem.

 

4. Trippy: Pinterest per viatges

Planifica els teus propers viatges voltant el món creant taulells amb els llocs que vols visitar i els que ja has visitat.

 

5. Sworly: Pinterest per a música

Pineja cançons, navega entre les més populars, escolta-les directament des d’aquesta web o compra-les a iTunes.

6. Chill: Pinterest per a vídeos

Recopila els vídeos més interessants, divertits, inspiradors… classifica’ls per temàtiques i comparteix-los

 

7. Pingram: Pinterest per a Instagram

Aquesta aplicació és com la filla il·legítima de Pinterest i l’altra app del moment, Instagram. Pots compartir-hi les fotos que fas amb la segona de manera que la gent pugui “pinejar-les” i favoritejar-les com a la primera. Tinc mal de cap només de pensar-hi.

 

8. PinCat: Pinterest per a gats

Era inevitable… els gats, com a amos i senyors de tot el que és popular a la xarxa necessitaven el seu propi Pinterest dedicat (de fet, és un recull de fotos de gats interessants d’arreu de la xarxa que podem publicar a Pinterest des d’allà).

 

9. Tailored: Pinterest per a casaments

Per als que no en teniu prou amb els milions de pins amb idees per un casament de revista que ja hi ha a Pinterest, aquí tot és tul, floretes i detallets per al “gran dia”.

 

10. StylePin: Pinterest per a la moda

Per als que vulgueu seguir les darreres tendències d’estil sense haver de veure al mateix temps pins de receptes delicioses que dificulten el poder-nos encabir precisament en aquestes darreres tendències.

 

11. Snatchly: Pinterest per al porno

AVÍS A LA POBLACIÓ: NO VISITEU AQUESTA PÀGINA A LA FEINA. No va en broma. És la primera vegada que a Betes i Clicks mencionem l’existència d’quest fenòmen que mou la xarxa tant com els gats. No necessita cap més explicació i per mantenir aquest blog per a tots els públics m’abstindré de posar-ne cap imatge. Ho podeu veure amb els vostres propis ulls (quan estigueu sols i a casa, millor).

 

Recordeu que hem estrenat unes noves subscripcions a Betes i Clicks. Ara podeu triar entre rebre totes les nostres actualitzacions per correu o rebre només una newsletter mensual amb el millor de cada mes i continguts exclusius.

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament


Altres articles interessants: