ShowYouLikeIt ens permet veure de manera atractiva i d’un cop d’ull totes les coses que ens “agraden” a nosaltres i als nostres amics, basades en les vegades que hem fet click al ja reconegudíssim botonet de “m’agrada” de Facebook. També és una bona manera de completar els nostres perfils amb les nostres preferències si no ho hem fet encara.

.

Només cal que hi fem “log in” amb el nostre compte de Facebook i ens generarà una pàgina de resum de les nostres preferències. Podem navegar i veure què ens agrada en diferents categories: cinema, música, esports… Si hem triat de fer el nostre perfil públic, podem compartir l’enllaç amb qui volguem a través d’un enllaç únic per a que tothom conegui els nostres gustos.

.

També ens permet visualitzar les coses que “agraden” als nostres amics, i aquí podem navegar no només per categories, sinó per període de temps (avui, aquesta setmana, aquest mes, sempre) i fins i tot entre els perfils d’amics per gènere, idioma, edat… Una manera de descobrir coses que ens poden agradar o, per exemple, triar una pel·lícula per veure:

.

Per a cada preferència podem fer-hi clic i veure en detall informació, a qui li agrada dels nostres amics i si volem, fer-hi un “m’agrada” allà mateix.

.

Per acabar, la informació de tots els usuaris de ShowYouLikeIt es pot visualitzar conjuntament i ens permet seguir l’evolució de les preferències a nivell mundial i saber en cada moment “què ho està petant” en qualsevol categoria.

.

És un bon moment per recordar-vos que si us agrada “Betes i Clicks”, sempre quedareu bé quan ensenyeu els vostres perfils públics 😉

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament

Altres articles sobre Facebook: