Fa una mica més d’un any us vaig parlar de miLLoringlix, un blog molt entretingut per a practicar anglès i millorar els errors que els catalanoparlants fem sovint en aquesta llengüa. Si no el coneixeu, ja esteu tardant! És didàctic però molt pràctic: algunes de les expressions i paraules que hi aprendreu és més probable que les trobeu al pub que en un llibre dels de preparar el “First”. 😉

.

Doncs resulta que miLLoringlix ara també és un llibre! Escrit per en Carles Roca-Font (autor del blog) en col·laboració amb el periodista Salvador Macip, combina les nano-lliçons del mètode miLLoringlix amb una història on se’n mostra l’aplicació ràpida. Un manual d’anglès diferent que us recomano (i que fa de bon regalar, no trobeu? 😉 ). El podeu trobar a les llibreries, rodejat de manuals de gramàtica i diccionaris o comprar-lo online:

.

L’altre dia el seu autor, en Carles (company finalista l’any passat i guanyador també aquest any dels Premis Blocs) em va donar una còpia del llibre per als lectors de Betes i Clicks així que la sortejarem!

.

El sorteig durarà una setmana, fins divendres que ve, dia 21 d’octubre a les 10 del matí.

Per participar cal que:

1. Us feu seguidors de miLLoringlix a Facebook (si no ho sou ja)

2. Us feu seguidors de Betes i Clicks a Facebook(si no ho sou ja)

3. Deixeu un comentari en aquesta entrada al blog responent a la pregunta: quina expressió anglesa relacionada amb la tecnologia t’ha cridat l’atenció? Sempre t’has confós amb login i logout? O només parles de passwords? Domines els acrònims de xatejar com LOL o encara més, ROFL? Et quedes de pedra amb els tweets plens de WTF i XD?…  Amb les millors paraules o expressions que ens proposeu farem noves incorporacions al Diccionari 2.0. Un comentari per persona màxim!

El divendres que ve triaré un comentari de l’entrada aleatoriament i després comprovaré que sigui seguidor a Facebook de les dues pàgines. Si ho és, guanyarà el llibre i li faré arribar per correu on m’indiqui. Si no compleix el requisit de ser fan de les dues pàgines, triaré un altre comentari de l’entrada aleatòriament.

Good luck!

PD – Per cert, el divendres que ve dia 21/10 a les 19.30 es presenta el llibre de miLLoringlix a La Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62. Barcelona) amb els autors. Si tot va bé, ens hi veiem!

Això és un article de Betes i Clicks, si vols rebre per email tot el que publiquem, subscriu-te gratuïtament