Alguns de vosaltres sereu fans d’Instagram i espero que us encantin aquests enllaços. D’altres potser n’haureu sentit a parlar, per exemple al recull d’apps de fotografia que vam fer, i amb una mica de sort aquest article us acabarà de convèncer de provar-la. És sorprenent que una app d’iPhone que inclou una “xarxa social” però no té versió web tingui tot un ecosistema de webs al seu voltant…

.

1. Extragram

Es tracta d’una interfície per a interactuar amb les fotos d’Instagram, podem comentar, marcar com a preferides o enllaçar-les. Hi podem veure les fotos més populars, les dels nostres amics o les nostres. Perfecte per exemple per enviar un enllaç a aquell amic que encara no té Instagram

.

2. Printstagram

Per la mateixa empresa que ens permet fer objectes de la nostra activitat a xarxes socials i que vam destacar a l’article sobre regals 2.0 per al Nadal, ara ha llançat el seu nou producte: el poster amb les teves fotos d’Instagram, per 25$ més l’enviament.

.

3. Instagrid

Aquesta web et permet crear-te la teva pròpia pàgina personal amb les teves fotos a Instagram, en format de taula o de phot blog, i amb un enllaç únic que pots utilitzar per al que vulguis, instagrid.me/elteunomd’usuari. Aquí podeu veure la meva 😉

.

4. Postagram

Una de les coses més curioses: una app d’iPhone que et permet triar entre les teves fotos d’Instagram i crear-ne una postal en alta qualitat i amb un missatge de 140 caràcters per a enviar a qualsevol lloc del món per 99 cèntims de dòlar… La foto està troquelada i es pot “desenganxar de la postal quan la reps. Genial!

5. Cartagram

Un servei molt interessant que encara s’està desenvolupant (per exemple les fotos podrien tenir més qualitat) però que ens permet visualitzar sobre un mapa del món les fotografies més populars dels usuaris d’Instagram. Podem fer zoom per veure de més aprop o més lluny una part del mapa i posar el nom d’una localitat per centrar i acostar-hi el mapa. Aquí teniu els Països Catalans en fotos d’Instagram.

.

6. Listagram

Una altra interfície que et permet navegar entre les fotos d’Instagram, veure les més populars, cercar una etiqueta o un nom d’usuari i veure’n totes les fotos. Per a cada foto pots veure els filtres que s’han utilitzat, cosa que em sembla força interessant.

.

7. Stickygram

Aquesta web és nova i de moment està restringida a pocs usuaris, tot i que tenen previst fer-ne el llançament aviat. Per als amants dels imants 😉 ara podreu fer-ne de les vostres fotos d’Instagram… tota la nevera ben coberta!

.

8. Instashade

Una web misteriosa sense cap explicació, però que pel que deduïm, ordena fotos popualrs d’Instagram en forma de mosaic ordenat per colors. Molt bonic!

.

9. Instagoodies

Un altre producte físic per fer a partir de fotos d’Instagram, entra amb el teu nom d’usuari i pots encarregar per 14$ un llibret amb fins a 90 enganxines petites de les teves fotos.

.

10. Instarium

Per acabar, el meu servei preferit des que l’he descobert, genera un efecte “salvapantalles” amb fotos d’Instagram creant-ne un collage que es mou lentament. Podem utilitzar-lo veient les fotos més populars i si entrem amb el nostre nom d’usuari i contrassenya podem veur’e-hi les dels nostres contactes o les nostres pròpies. El millor de tot: pots descarregar-te’n una versió per a l’escriptori, per a Mac o per a PC.

.

Altres articles que us poden interessar: