Bé, gairebé tota Catalunya. Quan es va estrenar el servei fa aproximadament un any, només estaven disponibles les grans ciutats i en el cas de Catalunya, bàsicament hi podíem veure els carrers de Barcelona.

Ara, des de fa uns dies, quan entrant a Google Maps, sel·leccionem la icona del “ninot” a l’esquerra a dalt i l’arrosseguem damunt del mapa, veurem com s’assenyalen en blau gran part de les carreteres de Catalunya:

Picture 31

Això vol dir que per aquí ja hi ha passat el cotxe de Google i que ja hi podeu passejar virtualment. Sembla que per a algunes poblacions estan disponibles tots els carrers (excepte algunes vies peatonals, els barris vells, etc) mentre que per altres només ho estan les vies d’accés i algunes vies urbanes principals. Aquí trobareu més informació sobre Google Street View.

Jo ja he fet un volt per la meva ciutat de Girona:

Picture 16

I vosaltres? Heu trobat alguna imatge interessant i curiosa Google-passejant pels vostres indrets preferits? Deixeu-nos un enllaç als comentaris i si en recollim uns quants actualitzaré aquesta entrada! :-)

via Genbeta

Actualització:

Acabo de llegir una anècdota divertida que li va passar a en Jordi de TOT MAC, va veure passar el cotxe quan era de vacances i s’ha trobat a l’Street View assegut en un banc. 😉